Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bih da opet nasa drzava tuzi nacisticku krvolocnu srbiju,ako nece drzava onda gradjani ,nek sve zrtve srbskih zlotovra i krvolocnika zajedno tuze,potpisu i plate kolektivno najbolje advokate i tak ce mozda nesto uradit,od politicara ne cekaj,debele fotelje i pljacka drzave i naroda su samo njima u korist!PODRSKA Hrvatskoj a i nasoj Bosni i Hercegovini!TUZIT i ubit nacisticku krvolocnu srbiju u srz PRAVDOM!Ja nikad necu zaboravit lice srece i olaksanja kad je izdajnik tihic cuo presudu u haskom sudu da srbija nije kriva za genocid i td u BiH-i,izdajoco tihicu ne zaboravljam i moja ce djaca i praunicu znat ko si i sta si! BiH4EVER!
Markale nisu uradili Srbi.
Za sta da ga tuze? Za Markale nikada nije utvrdjeno da su to uradili Srbi. Cak ni u Hagu to nisu mogli natakariti nekom.
I poslije zlocina cine zlocin !
YEBI DODO GLUPE BAL.IJE, GLUPE BAL.IJE, GLUPE BAL.IJE... YEBI DODO GLUPE BAL.IJE, GLUPE BAL.IJE, GLUPE BAL.IJE.. YEBI DODO GLUPE BAL.IJE, GLUPE BAL.IJE, GLUPE BAL.IJE..
to treba posut\' petroleumom i uzgat
Ma daj Ljudi sta vam je ovaj vlah dodik taman poceo da te posrbice po takozvanoj rupcagi smrdskoj na ISLAM prevoditi a vi tako Nemoj bolan da tu nasu bracu Srbe Islamske vijeroispovijesti da nam dirate taman su poceli TOBI dolazit A vi svi na njih i drvlje i kamenje ma polako ali sigurno mi njih vracamo njihovoj izvornoj vijeri ISLAMU
dodik je negirao RATNI ZLOCIN koji se desio u Tuzli i zasto su neki osudjeni! ....e sad, prije neki dan usvojeni krivicni zakon ne tretira genocid, holokaust i RATNI ZLOCIN... jel jasnije?
Bijeljino,četničko si mjesto, ja sam tebe posjećivo često.
to za tuzlansku kapiju ne znam, ali postoje cvrsti dokazi da je napad na markalama izvela muslimanska vlast. koliki je to stepen kriminalne volje kad je neko spreman pobiti vlastiti narod samo da bi napakostio susjednoj drzavi?
Kad sud BiH protiv Dudakovoća ne pokreće postupak što bi sud u Bijeljini pokretao protiv Dodika. Ne prdite više bolje je.
slazem se ne trebaju ga krivicno goniti.....NEGO TREBAJU DZUKELU SPALITI NA LOMACI.....KAMENOVATI.....OTROVATI .....UPUCATI.....BILO STA SAMO DA NE ZIVI JEDNO TAKVO TRUHLO KRME jer bolje je biti mrtav nego biti Milorad Dodik......isto vazi i za njegovu majku po zlocinu Biljanu Plavsic.....
Šta su to očekivali od ove četničkog suda? Da osude svog papka iz Laktaša? Ma daj...
Genocidaš,providan si
@Pipo 4EVER Kupijo ti babo laptop za Novu 1431 hidzretsku godinu, i ti ga namah ponio na posao u sarajevo-x, sjeo na WC solju u halu sarajeva-x, i svu tastaturu umazo g o v n i m a..Malo sto ih svukuda po zidovima rasporedjujes pa si poceo i po laptopu..Ccccc...Nevjerovatan primjerak pecinske budalcine, masalah... Muslimani bi bili sretni da nemaju takvokg mazluma kao svog predstavnika u \"medijima\' ali heto mora neko pa po partijskoj liniji Stranke z BiH izabrase tebe kao najsposobnijeg, haman, zeman...