Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju ces ostati sam nacionalistički šljamu i od*eban od svih, kako i zasluzuješ. A Bosna će biti sve jača i jača, i imaj na umu da će uvijek biti više onih koji je čuvaju i koji su spremni za nju poginuti nego onih kao što si ti. Kad ovo kažem mislim i na one čestite i normalne srbe kojih je bilo i biće ih kad god bude trebalo braniti BiH od kojekakvih nacionalista.
http://www.avaz.ba/clanak/139356/otvoreno-pismo-vladimira-stanisica-meni-vas-krst-na-zlatistu-ne-treba#sthash.CY4lDleY.gbpl ovoj na tvoju adresu hercegovac koji si teroriso grad tri ipo god.ti i taki kao ti.
ne ne hercegovac ovaj pravoslavac ima karakter i postenje astidi se takvih kao ti drugih sto su terorisali gradbas kao onaj idil ili is kako ih zovu,i vi ste napravili kalifat pravoslavni bas kao i ono id ili is neznas vise ni kako im je ime,haj pogledaj malo realno dali je nesto bolja armija chetnika od ovih id,is nimalo samo brutalnija sa vise terorizma nad civilima ovaj id is dodju kao medinsicki radnici sta ste vi radili ti i taki kao ti.Nemate obraza srama stida nemate karaktera ja se stim cace sto je pripado mom narodu jos je et po srpskim nalazima ubijo destak ljudi i zena a vi se dicite svojim ubicama koljacima i teroristima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kao njega ne iteresuje nivo BiH, zato što zna da je ispušio Baja providan si
Ali živiš od milostinje koju ti još malo daje Igor Radojčić!!!!!!!!!!!!!!
Mile Ronhil je danas demonstrirao koristan psihološki odbrambeni mehanizam zvan „kiselo grožđe“ kojim možeš sam sebe da ubjediš da ti nešto što inače žarko želiš u stvari nije ni potrebno uglavnom iz razloga što ga i ne možeš dobiti. Koalicija SF, SDA i Savez za promjenu, uz nevoljan pristanak HDZ ne posustaje u rješenosti da Ronhila i stranku mu SNSD odgurne od državne vlasti. Sa velikom dozom žalosti Čović ga je danas obavijestio da je u tom smislu nemočan pa je iskamčio od Mileta , koji neće ničiju milostinju, oprost što popušta njegov „stisak ruke“a on se uključuje u državnu upravu. E, kad je tako, tješi se Ronhil, „bliže sam odluci da odustanem od vlasti na nivou BiH.“ Misli da je to čak relaksirajuće za njega i SNSD. P.S. Navadila se lisica na grožđe pa se sladi. Kad to primjeti vinogradar zapuca na nju puškom. Bježeći i spašavajući živu glavu tješila se mišlju „pa i nije tako slatko. Kiselo je“
ma gotiva, laganine se povuci sad na nivo rs, pa posle u svoju vilu u beogradu...ima se i za unuke zaradjenih..
a sad spetakl "Mile Ronil sa pjesmom "ne može nam niko ništa .."
vladaćeš još par mjeseci i u svom entitetu, i onda baj baj veliki baja.
jel ga to i covic zahebo ? :)
jao glave! ispapio ga cova k'o zadnjeg papka, pa se sad vadi hahahahahaha
covic je biznismen.. ko vise ponudi ima ga :) a sad kad se sjetim onih prica covica.. "moja pruzena ruka znaci vise od potpisa" :) ehhh sto zna sebi dignut cijenu :)
ha, pa normalno da znaci, kad mu je potpis cirilicni :)))) znas da imam kuci originalnan njegov potpis, prijeratni, cirilicni... tati nesto odradjivao :)))) hahahahaha covic ima njih u malom prstu. izuzetno zayeban i opasan igrac, s dozom odmjerenosti, lukavstine i onog seljackog mudrovanja. ne laje on na prvu kao glupi dodik, niti lize posrane supke kao trezoras. o, no! njegov svaki potez je odmjeren, planiran, s jasnim ciljem i porukom. od njega mi se kosa dize na glavi. jeziv lik. dodik dodje kao dobro bezobrazno derle pored njega, a trezoras kao onaj standardni hinjo koji ne smije ni protiv koga, nego se svakom ulizuje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predvidjam cca 400 komentara na clanak, a clanak kao i svaki vezan za Dodika, nista pametno..
Sto ste se okomili na Dodika,ako nebude u vlasti ko ce nas nasmijavati i kako da objasnim djeci da nema vise glavonje na tv ako nece da idu na spavanje;Ja bih ga drzao kao dvorsku budalu da se nastavimo smijati njegovim glupostima.
Eeee nije majka Muju klela sto se koc'ko, vec sto se vadio 😂
Zlorad Duduk opet nešto sikće. Pa kako mu više ne dosadi da vazda bude negativan?
svinjo odvratna genocidna ,duvas na kobaje :}
Bio bi lud kad bi pomislio da ti Dikonja zavisis od nekoga, ali zato si ucjenama ucijenio svoj Entitet pa oni u RS Entitetu zavise od tebe. Sto se tice Bakira Izetbegovica, zahvali mu se za dobro Bosnjacko srce pa nece da skroz izbaci iz politike.