Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i tako je u jednoj recenici opisala 95% stanovnika balkana
fasista dodik radi kak mu fasista tadic naredjuje,srbija je jedna od drzava koja ima najvise terorista fasista nacista i ratnih zlocina,sta tadic naredi dodik radi,to svak zna.
Za zoomkea bosanskobošnjačkog nacionalsocijalistu: \" Ko javno izaziva ili raspaljuje narodnosnu, rasnu ili vjersku mržnju, razdor ili netrpeljivost među konstitutivnim narodima i ostalima koji žive u Federaciji,kaznit će se kaznom zatvora od jedne do pet godina.\" Govno jedno, u zatvor te treba... A ovdje, dali ti oružje u ruke. Pretvarajte mater u Bosanku, a ne Hrvate i Srbe...
eee bogdo da je samo dodik takav ne bi nam bilo kraja...
Nista on ne slusa. Ja mu kazem, ne u mene, vadi ga napolje, ostacu trudna, a on ko sivonja sve istrese unutra. I sad se moram cistiti a kako cu Papi na oci. Eto s kakvim tipom ja imam posla
ARRRGHHH!!!!! Kako mrzim ovo slusati. Gospodjo Pack, da dodik nikog ne slusa, mi to govorimo godinama. A vama je tek sad iz guzice u glavu doslo da je to tako.
To je dokaz koliko je glup, kad za sebe misli da je najpametniji. Joj moj Dodo koliko si ti primitivan ni sam ne znas, bolje ostani u tom uvjerenju jer ako ti se razbistri ubit ces se.
Ovom prilikom molimo Milorada D. da ostane pri uvjerenju da je najpametniji i da ako treba zrtvuje sve sto ima da bi takvo sto i dokazao.
Ovo je Bosna, j.e.b.o. vam beograd m.a.j.k.u
..a Dodik sve radi s vasim odobravanjem i blagoslovom jer vi ste mu u vasem planu zacrtali onakvo ponasanje.kome vise mazete oci?