Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ako bog da skupio sam 8000 eura i polako bismiletom iza nove godine ode traziti azil,u neku drzavu od europe..pun mi je k u r a c i do DICK-a i ostalih tihica i lagumdjija..imam 36 godina neozenjen vakat zadnji voz hvatam ...vaqljda cu do 40 -te naci negdje azil pa od 40-te ponovo rodjen i plako za poslom..njemacka prima medicinske tehnicare to mi je prva stanica .
ne daj im ništa. to je razmaženo, naviklo da im drugi daju sve, od imena do jezika i države. dobili su cijelo sarajevo, brčko kao distrikt, njihovi zločinci se slobodno šetaju i još su alavi pa samo traže još i još. otcjepljenje je jedini lijek.
naravno da hoce finansije jer tako mogu hapiti para da pokriju dugove u RS na stetu drugi gradjana jer goli njih ku... za druge samo da klepe pare a hoce li drugi ispastati to ih ne zanima !!!!
http://www.petitiononline.com/001bosna/petition.html Definitivno se može kazati da građani Bosne i Hercegovine u velikoj većini smatraju da su prevareni i izdani, da im je Ustav Republike BiH suspendovan nezakonitim sredstvima i zato ne priznaju dejtonsko-pariški aneks 4 kao svoj ustav. Slobodno možemo kazati da je Ustav Republike BiH \"Džin koji je izašao iz boce\" i u bocu ga više niko ne može vratiti.
za @origen nama ne smeta sto vi nevolite djamije, ali ih niste trebali rusiti. Rusenjem istih ste pokazali koliki ste primitivci i da bi vam najvise odgovarao srednji vijek i gdje bi ta vrsta mozga opet bila u manjini. Genocidna ce sigurno nestati, kad tad, ali nazalost ljudi kao ti u genocidnoj ce postojati tako da mi moramo otvoriti dobro oci i biti spremni na sve. Na tvoju zalost nema vise JNA i Srbije da vas brani pa pamet u glavu ako mislis dobro sebi i svojoj djeci. BiH je drzava koja nije tijesna ni Srbima, ni Hrvatima ni Bosnjacima kao ni ostalima koji u njoj zive i zato nam je bolje da radimo na njenom razvoju i prosperitetu kako bi i nama bilo bolje ako Bog da.
DOBRO SE POK.ENJAM NA PRVO TEBE KAS.APINE I RATNI ZLOCINCU DODIK-SILEDZIJO i FASISTO DRUGO , KEN.JAM I KAK.IM NA SVE GENOCIDASE SRBE TRECE KENJ.AM NA SVE STO PREDSTAVLJA I SIMBOLISE GENOCIDNU TVOREVINU SRBA BARBARA I SIL.EDZIJA CETVRTO KENJAM NA ONOG STO VAS DOVEDE vas serve patoloske krvoloke-monstrume-vampire u Bosnu i Hercegovinu, SJEME VAM SE ZATRLO ZA SVA VREMENA SERVI-SLUGE SRBI SOTONE I VLADIKE DRAKULE SERVIANI! SRBI=DRAKULA-VAPIRI-MONSTRUMI!
Sto bi oni htjeli BiH i kukali na Dodika kad je njima dobro u rs,svi imaju posao plata po 1500 km,socialno zdravstveno,skolstvo da nepricam,putevi se grade svaki dan 1 km.Evo sad za Bozic svi dobili po milju maraka od drzave cak i muslimani u rs.... nisu budale da ista mjenjaju :)
Kud si Dodo navro,koliko si puta rekao da te te BiH ne interesuje,a sada tražiš važna ministarstva da bi radio protiv ove države.Puno ti je i jedno, a kamo li 4 ministarstva.Najbolje je dati strancima ključne pozicije u državi jer su oni doprinijeli ovakvom stanju,a i kreatori su ovakvog uređenja.
Trebaju Bošnjaci iznenaditi Mileta i tražiti samo tri ministarstva i UIO (tu su pare): Ministarstvo vanjskih poslova; Ministarstvo finansija; Ministarstvo prometa i komunikacija I naravno zadržati Upravu za indirekto oporezivanje...Ovako bi dobili kvalitetne resore a pokazali se kao kooperativni i da smo opet napravili ustupke (što je veoma bitno).
Rođeni pijačar ovaj je Mile... Traži četri ministarstva, i to još vanjske poslove... a usput zadržao SIPU... Dumančiću omogućio da zadrži Graničnu a sada bi od nas Bošnjaka uzeo UIO... Nova provala MIleta... kaže Turska arogantna... a ja hajvana...
jedno ministarstvo Brčko distriktu 6 federaciji tri RS ali ovo jedno iz Brčkog dodijeliti ROMIMA nacionalnim manjinama
Pogledajte samo taj njegov pogled, bas je pravi bolesnik.... ps. 1/3 od 10 je 4 haha zaista
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/297677/Po-udzbenicima-uce-decu-kako-se-po-serijatskom-pravu-seku-noge-i-ruke
Dodo, da te nema, valjalo bi te izmisliti!
Sve te uticajne drzave priznale su i nezavisnost kosova pa kada priznamo Kosovo mozemo razgovarati i o genocidu nad Armenima
KONJ BOSANSKI.
Neko ovdje nije uradio zadacu iz matematike ! 2/3 = 6 1/3=4 koja je ovo matematika ? da nije Dodik kakvu novu uveo ?