Zastoj u pregovorima
0
Dodik: "Ne namjeravam glumiti klovna"
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci nemaju ni startegije ni jasne politicke ideje. Od SA napravili leglo korupcije, kriminala, primitivizma i sami su krivi za to. 14 godina od rata Bosnjaci nemaju sta da ponude ni Srbinma ni Hrvatima kao model zajednicke drzave. BH Srbi nikada nisu vlastitu politiku, i uvijek su bili samo pijuni u rukama BG, sto su i danas. BH Srbi nikada nisu imali svijesti o sebi samima, pa je logicno da sad dozivljavaju jedan diktatorski rezimcic sponzorisan iz Bg-a kao nesto dobro. Ipak, Bosnajci su opet u velikoj prednosti jer imaju kriticku svijest i razmisljnje o sebi i svojim liderima. Imaju pluralizam ideja, demokratsku svijest, slobodu misljenja, slobodno novinrastvo. U RS su to mislene imenice za koje vecine nezna ni sta znace. Radi toga Bosnjaci jos uvijek imaju ogromnu prednost i sigurno ce uz pomoc patritoski orjentisanih Srba i Hrvata spasiti BiH. Narod koji nema svoju glavu, koji po misljenje ide u druge drzave, nemoze opstati – pitajte hrvatske Srbe ili posavske Hrvate o tome!
J.E.B.A.O VAS SVE ODREDA CRISTIANO RONALDO !!
@SRB-OUT, ovog krmka samo srbin moze smatrati dobrim politicarem. sta bih dao za njega? vjeruj, cak ni ono g.... iz kanalizacije, zadrzite ga slobodno.
pipo je bolestan ne zamjerite mu što laprda.
Ja mislim da bi nama svima u BiH trebao HEEEPEK!
@OMER BRANKOV...Izvini neko mi je u medjuvremenu javio da vise mrzis vodu i sapun nego BiH
NEBOJTE SE PSA KOJI LAJE
A ovima sto misle da vec imaju drzavu Rs-ku nek pogledaju malce odaklen su dosli,ukrajinske pecine srama vas cekaju,ne zaboravite! BOSNA4EVER!
@OMER BRANKOV....pusti vodu i operi zube nesto zaudara
@ mike lav Sta se ti slazes sa komentarom @Kasno znas li ti uopste citati
ne zaboravi bošnjače da ima i bošnjaka koji vole RS...koji ce uvijek braniti RS ko i u proslom ratu...bez obzira sto su bošnjaci...primitivni stvore...u pravu je svijet sto nas mrzi sve redom...
@@Kasno Ti si kasno posao u skolu a rano je napustio.Ti se udaljujes od sustine iznosec neke lazi i insinuacije koje se ne mogu dovesti u kontekst ili uvrstiti u strategiju koja doprinosi raspadu BiH. Da napomenem,nije bilo ni vehabija,ni zelenih trotoara,kada je JNA potpomoguta domacim sljamom drzala Sarajevo u takvim uslovima u kakvim bi se i djeda mraz zaledio.I prestani s*ati,ali ne zaboravi vodu pustiti.
pa lopove s laktasa sto opljacka drzavu Bosnu i Hercegovinu,pa ti si vec jedan veliki clown i fasista,znas samo dobro glumit covijeka al to nazalost nikad neces bit\"covjek\"! BOSNA4EVER!
Pa ako želite napadnite. Šta se čeka ? Što ste pi čke ? Mi vas kad smo rokali nismo prijetili već smo vam je bali mater momentalno.
@RS VI SRBI STVARNO NE KONTATE DA MI ZELIMO RAT SA VAMA?