Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od sada cete imati jos jednu, pozitivnu dk. Ja sam prava partizanka i nisam kao ona poznatija od mene, moja dvojnica Dusanka from Danska koja samo drzi desnu stranu u svojim komentarima. Ja bih voljela da se druzim i sa Bosnjacima i sa Hrvatima i onima koji se osjecaju samo kao Bosanci i nikako drugacije, pa cemo lijepo razmjenjivati misljenja. Eto konkretno ja, mislim da ovaj Dodik pretjeruje, da samo prica i da ga to drzi na vlasti, a da ce biti onako kako Incko kaze, jer ko nase politicare inace sta pita!? Vidjecete da cu ja biti popularnija od prave Dusanke i da cete me svi voliti, jer ja sam miroljubava i druzeljubiva osoba sirokih shvatanja. PEACE
Mislis, zivotari.
To Dodo Srbine, RAAAZBUCAAAAJ !!!! Sve za Srpsku!
Šta radi Mošnjo u ćošku ? živi
Sta radi bosnjo u cosku? Ne izlazi otud
Sta radi Srbin u cosku? Pravi drzavu.
Sta radi Srbin u cosku ? _ebe vam majku lojavu !
Ja se mnogo isnerfirati, ne hteti me slusati skupstine od ofi divljaci sto voliti seks u kalesiju, gde biti ta kalesija, daleko biti, ne stici tamo s kozja staza, lepu materinu, ja nikako ne vladati a hteti vladati na kalesija, princ od kalesija se prozvati!!!
Ja sam covjek miroljubiv ! Ali...mislim da bi bio dobar i za drugacije opcije ! Nekako sam sposoban ! Po volji !
Sta radi srbin u cosku? Smrdi
a tek Dusanke (dk, Danske cet*ikuse)...hahaha....majku vam ce*nicku, brdjansku
Gde seks, grupni, mi slovenci voliti malo perverzni biti, nauciti od austrija, drzati u podrumi, samo rod ne biti pa dosadno biti...ja stici hitno pa se ukljuciti, voliti ja guziti, a ne dati mene, al srbi htjeti bez mene, ovi nezanimljivi biti, sami se dati okrenuti, ja se dosadjivati!!!
Slutim da cu ovaj put definitivno puci ! Srbi me mrze, a Boga mi i Hrvati sve vise .Muslimani ne kontaju da nemaju kila da me sacuvaju ,proci ce gore nego 90-ih ! Nece ovo na dobro !
Hehehehe sto su se razpi*dili genoci*ni......
Jellljjjjpppp, Baaaazniiaaaa, poJeba.se sve cete, redom, spasavaj od seeeksssaaaa s guuuuzzzaaaaa!!!