Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzilastvo procesuira vec 10 godina monstrume iz Visegrada koji su pobili i poklali i pobacali sa Visegradskog mosta stotine bosnjaka.Hallo, vec 10 godina.Nebi nas trebalo iznenaditi da to traje jos 10 godina.Prema tome tuzilastvo nema damu da ovog krmka koji nas polako vodi ka novom ratu uhapsi i proceduira.Prodane phickice.
Srbin vodi tuziteljstvo i Srbin je tuzioc. Vrana vrani ne vadi oči. Kako god aktivira se plemensko mitomanska soludarnost.
RS je u rasulu. Vucic im preporucuje da blokiraju sve pa i da zarate u BiH ako rasprodajom drzavne imovine ne mogu. vracati kredite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu samo sa sažalijevam neinteligentne ljude kojima su nacionalna i vjerska pripadnost ispred pripadnosti čovječanstvu! To je valjda dio životinjskog nagona ostalog u čovjeku!
Zamisljam dejtove Vucica i Dodika🫠On hoce u EU, get it? Lagao te je💋
Dodik je naravno obradjivan od Vucica da bi rekao sta je rekao jer ovaj ne smije ovako se samo slozi s njim... uglavnom
Ovo je drzava zvana komedija, što se ide iz ove drzavee, najmanje zbog para vjerujete, najmanje ...
otkud vi znate da neće reagirati Tužilaštvo. Ja vjerujem u pravnu državu.
Vodite djecu po ratnim muzejima i Srebrenica izložbi kod kathedrale u Sarajevu.Većina ratnih muzeja nema podršku države zbog političkih blokada gdje pojedini žele da sve padne u zaborav. Žalosno je što su ćevabdžinica prepune dijasporaca sa djecom, a po muzejima više stranaca nego naših. Treba da finansijski podržimo opstanak muzeja kao kulture sjećanja. I Hag sobu u vijećnici sarajevskoj preporučujem!
E sad, hoće li neki tužilac nekad odgovarati zbod neobavljanja svog posla i svjesnog zanemarivanja dužnosti i obaveza?!? Gdje su kazne za njih? I one bi trebale biti strašne kako bi se spriječilo bahato ponašanje
🐷🖕🐒🙉🐵🐂🙊🙈🙈🙉🙊🖕🖕🖕🙈🙉🙊🙈🙉🙊🐵🐵🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐗🐗🐗🐂🐎🐎🐃🦬🦬🐏🐑🐑🐐🐐🦍🦍🦍🐒🐒do dick
E sad, hoće li neki tužilac nekad odgovarati zbod neobavljanja svog posla i svjesnog zanemarivanja dužnosti i obaveza?!? Gdje su kazne za njih? I one bi trebale biti strašne kako bi se spriječilo bahato ponašanje
Umreces u bolu svinjo
Opasan lik koji je spreman na sve samo da sakrije svoj kriminal.
Tužilaštvo je jedina institucija na koju narod i mediji treba da vrše pritisak — za sve probleme.
Zakoni samo vrijede za obične ljude poput vas i mene , a da nije tako već bi zaboravili ove ljude koliko davno su trebali biti pohapšeni.
Zamisli kolika gnjida moraš biti da ideš na posao primaš 5 6 milja kao tužilac,bošnjak si i ne smiješ mu ništa.Da Bog da se svi bošnjački tužitelji u državnom živi raspadali a ne mogli umrijeti SMRADOVI
Sve je to uigrani scenarij.
Kakav izrod moraš biti da budeš kao ovo govno zadrto?
Treba pokrenuti bojkotovanje firmi iz manjeg entiteta rs, za početak. Kad se to počne odražavati na smanjenje broja uposlenih, na penzije i uopste ekonomiju ovogo ionako siromašnog entiteta, valjda taj narod skonta da se ne isplati radi jedne budale da stradaju svi.