Ako u ponedjeljak ne počnu raditi
0
Dodik naredio da se mašinovođama da otkaz
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeba ih dodik:)) nek opet glasaju za njega SVI...
Nije 2,4 KM po kilometru predjenom,nego koliko radnih sati u mjesecu napravis x2,4 KM.Kad bi se placalo kao sto pisete ,a ljudi prave par hiljada km mjesecno, ode to utacku.
VIDER MU GLOVE KRMECE KOLIKA JE,GLOVONJA GENOCIDNI...HBEM TI SESTRU GLOVATU I KEVU SMRDLJIVU,GLOVONJA
SAMO SRBIN SEBE S J.EBE SAMO SRBIN SESTRU SI.SA SAMO SRBIN SMRT SIJE SAMO SRBIN SVETOG SMRTI SAMO SRBIN SEBE SKOKA SAMO SRBIN SVAGDA SMOTA SAMO SRBIN SUKNE SRBU SAMO SRPKINJE S PUSE SVIMA hehehe
Zašto javno ne objaviš kolika je tebi plata a ništa ne radiš već ideš od jednog otvaranja do drugog slikaš se i blatiš BiH...
ma sta oce ovi iz zeljeznica kradu na svakom koraku ja sam vidio da studenti iz doboja do sarajeva daju onom kondukteru 4 marke i idu do sarajeva neki i manje.....i onda traze pare i prava nek malo pociste u svom dvoristu pa onda nek traze neka prava.....
Jos malo ovaj arogantni deb,il ce servima traziti da mu dovode vlastite zene da ih jbe. Oni ce se tome pokoriti. Kako ono pise u knjigama, slobodarski narod :)))))
Ja podrzavam ovo, svidja mi se pravo ova situacija. DoDik je u pravu 100%, otkaz i zatvor pa jos i prisilni rad za vodje masina.
OTPOR STOKO !!!!! VIDI GA KO PRASAC A JOS PRIJETI, HAJMO BANJA LUKA NA NOGE, SAMO VI GLEDAJTE I NE PREDUZIMAJTE NISTA....LAGANINI SAMO, DOCI CE DO-DICK I DO VAS....UZECE VAM I KISELI KUPUS IZ PODRUMA, SAMO VI CEKAJTE...MA ISTO VAZI ZA SVIJU .... OTPOR, NEMA SOLUCIJE BEZ REVOLUCIJE, ZAPAMTITE !!!!
@Campo Nije \"Die ...\" vec \"DER Neue Jugoslawische Reichsfuhrer\" (on - muški rod)! ;)
Nevolim ga ni na slici vidjet. ali nekad bas ima DO-MU. Odkanta invalide, borce sad i ove eh za to treba imat hrabrost. Treba ga poslat u Grcku da pravi rezove. Steta sto je negativac.
Dodik NAREDIO da se mašinovođama da otkaz... Takav je naslov, a onda ce on zatraziti da im se da otkaz ukoliko ne prekinu strajk... ???Sta to trba da znaci???
Poruka masinovodjama u strajku=j.b.te im majku.... :-)
a tvoja ga mama najvise napada.....zato je on je*e MULTIETNICKI!
Dok ga ovi mrzi , pardon, multietnićari napadaju, znači da veoma dobro obavlja svoj posao.
neka dodika malo vi bi samo da ratujete i pljackate radite malo niste sandzaklijae majka mu stara
Ma tko je \"dodik\"....zasto slusati kriminalca.....halllo ljudi, sve zemlje se dizu protv takvih kao ON! Zasto mi ne smijemo reci NE??? Dali se to mi bojimo dodika????????