Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tegeltija je zasjeo u fotelju,sad se yebitte...cekajte izbore 2022-ge
cuj, opet kriza na pomolu :) a mi u krizi od 90-te
Bakir i Željko dali upravljanje državom preko Doma naroda ustašama i četnicima.Užas.
Bakir je uništio državu.Bori se samo za Sarajevo,a podrška mu Željko K.Jadno ,zatvorili se u Kanton i nigdje ne miču.Niti im ko dolazi niti ih ko zove.Mamu vam.
Kada je buna izbila,vlada je preko zastupnika ministra spoljašnjih dela izjavila da će Arbanasi biti kažnjeni",štampa je tražila istrebljenje bez milosti,a vojska je izvršavala. Arbanaska sela,behu pretvorena u zgarišta u kojima je sagorelo stotinama živih žena i dece.I dokle su ustanici zarobljene srpske oficire i vojnike razoružavali i puštali, dotle srpska soldateska nije štedela ni njihovu decu,žene bolesne. Dimitrije Tucović
I nesta imaju da kazu za Komsica, a oni biraju podobne "Bosnjake " i ako je tak denis vlah, dok je Komsic hrvat
Bakire , lično te mrzim kao onog četnika iz rova. Jadu jedan uništio si nam sve od države što smo imali. Zbog tvoje lopovski stranke i tvojih čuvara nemamo više ništa od države. Smradu jedan!
Ponovno diskriminacije u entitetu sa diskriminirajućim imenom.
Oooo Mileeeee...zar nisi kod Vucka..MILE I VUCKO.. ANA BRNABIC I NJENA TREBA GLAVNI JUNACI U SRBIJI...
Bog je Dodikov i ruski , niciji vvise :)
evo srbi i novu gidinu oroglasili svojom.... piše: od ponoći pravoslavna nova godina....