Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz '91 ne valja, a očišćen entitet genocidom valja jel. Debil.
@NebeskaSrbija samo se ti kurci pa ces da dobijes sta trazis!!! I ti i tvoji... Oluja moze i da se nastavi!
@PredsednikMileBaja Slazem se!!! Hocemo li ici do pocetka poznate historije Bosne i Hercegovine??? Ne pocinje historija BiH ni od Kraljevine Srba Hrvata I Slovenaca!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
"Dodik ističe i da će formirati savjetodavno-pravnu grupu koja treba da kaže kako prevazići blokade zakona od Kluba Bošnjaka u Vijeću naroda RS-a, za koje je rekao da je također nametnuto i nije obaveza RS-a da ima to vijeće." A kad vi možete blokirati BiH zašto Bošnjaci ne bi mogli blokirati RS?
@Zilot Što je onomad rekao Duško Radović: "Kad je neko glup, ne možeš mu čak ni to objasniti."
Ono što tvoj predsjednik koči je normalan život. A što je vas napušio pričom o ugroženosti, kao onomad Slobo, tu vam teško neko može pomoći dok sami sebi ne pomognete. Mržnja je gadna bolest...
Nije relevantna, dabome kada su skoro svi nesrbi protjerani, ubijeni. Danasnji sastav stanovnistva je drugaciji, a trebala bi i FBiH da isto uradi ko Dodik. Pa da vidimo ko ce biti na konju, a ko na magarcu.
Nego, kako ti je onaj Kačavenda obiđeš li ga ponekad. Kažu ima dvorac i okružen je sve ženama, na njegovu žalost!
"Nacionalna zastupljenost prema podacima iz 1991. je nametnuta i neprihvatljiva" Sada je šega da onaj koji je učestvovao i dalje učestvuje u proterivanju Nesrba iz RS i pored odluke MZ, kaže takvu rečenicu! Prihvatljiva je mile itekako! A Tvoje, vaše tiho odklizavanje prema Srbiji je zaustavljeno. Ako nisi primjetio!
Dobro je , ako se ukine zaposljavanje po kljucu i kod nas , prestat ce guzve prema palama i lukavici u popodnevnim časovima. Samo upratite koliko auta oko 17h vozi uz vraca ili pored vijecnice...?!
E pa Mile , ti, jesi stvarno debil. Velemajstor u davanju autogolova! Samo tako nastavi. Da nije tebe RS bi opstao 1000 godina! Super si!
Pa Koje"srpske interese " to je samo druga rjec za etnicko ciscenje i negiranje toga
znaci postaje sve jasnije da nazalost rat nije zavrsen
Pa mater ti genocidnu tako pise u Dejtonskom sporazumu u koga se kunes. Smece genocidno!!!!!
UBIT' KRMKA, NIŠTA DRUGO
Multi kulti,multi, multi kulti -mi smo bukvalni.
Kao u Šabanovoj pjesmi : I kada bi oči , zavezali mojeee pozno bi te međ tisuću budala! Jer ni jedna budala na tebe ne lici! Sunce moje, sunce moje, sreco izgubljena ... Red prdimahovine, red mehkoseritisa, a "glasaci" ko suha "intelegencija" samo se primaju!
fuj gada!
dodik moras prizanti popis stanovnistva gdje bosanci islamske vjeroispovijesti su vecinski narod u Republici BiH
Ocigledno je da u toj Sumskoj nema politicara kojemu je stalo do bilo kakvog napretka!!! Oni svi zale samo za jednim a to je sto nas nisu uspjeli sve poklati i razbacati po jamama, rudnicima i jezerima!!! Pamet u glavu narode!!!