Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je ona kuj@ rekla da je za nju "dodik bog" a dodik sad kaze da je ovaj lukashenko legenda ... to znaci da je lukashenko bog a dodik sin boziji a ona zvaljava kuj@ poslanik sto znaci da je snsd neki vatikan 2.0 ... ne znam sam sam sebe zbunio
U wc kad udžem da rise ovaj opet na naslovnoj😂
Mislim da ni Srbi ne vjeruju u ive gluposti
Pogledaj samo face Dodika i Lukasenka i jasno ti je koji su to "intelektualci".
Ja da sam Srbin i da ovo gledam... Pa nevjerojatno... Eto vam Rusije i Bjelorusije
sramotno. čovjek pojma nema koliko su I neke EU članice nazadne. trebate neko vrijeme raditi na neutralnom terenu s Bugarima, Rumunjima, Poljacima, Mađarima (euro, Schengen?) da shvatite mentalitet. imali smo sreću s malčice manje ispiranja mozga, malčice boljom edukacijom, ali Balkanski attitude I ego je poguban.
u EU su svi iz Juge dobrodošli I daleko cjenjeniji. (bolja radna etika od nekih EU članica odakle im smeće dolazi jako privremeno). ljudi, iskoristite priliku! invalidnost, starost nisu argumenti I nisu blokada u zapošljavanju na poslu koji želite raditi sa osmijehom izlazeći s posla. posla ima, kao I prilika za usavršavanje. jedini test je koliko se potrudite da zatražite priliku!
Samo mi nije jasno zasto niko ziv od pripadnika vaseg naroda ne ide kod tih "legendi" da zivi, radi i pocinje zivot neg se svi hvataju mrske evrope i mrzitelja srba. A to bombardovanje srba mi je bas fascinantno, koliko sam razumio iz vase perspektive jednog hladnog jutra nekome iz NATO-a digla se ona stvar i rekao je: Hajmo danas bombardovat srbe i Srbiju, nemamo pametnijeg posla. Cisto iz dosade et, da se dan upotpuni prvim historijskim NATO gadjanjem.
A ti si najveći lopov iz srpskog naroda ikada
Ma, to je OK - Lukašenko i Laktašenko...
Ako misliš na retarde koji na pitanje jesmol genocidan narod uzvikuju Jesmo, onda ne sumnjam da vam je Lukašenko živa legenda.
Dosadan si ko dijareja.