Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DODIK PINKOVA ZVJEZDICA
zvijezdica
Imal se sta jesti ?@NathanaelKapner
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Dobro,moramo ga shvatiti, lik ipak ima dijagnozu i to svjezu
Sto cemu zastava kad ga Bakir spasava kreditom mmf-a?
@WBF - previše si očekivao od današnjeg dana. To je priča bliske budućnosti!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A jel' se smije u RS-u reći da voliš BiH? U Sarajevu sad navijaju za Srbiju na Eurosongu, u Sarajevu navijaju za Đokovića kad igra, u Sarajevu vole Srpske pjevače koji drže koncerte u Sarajevu, u Sarajevu vole Srpske kultne filmove itd. Ne rise!
@CedoPantelija đe to nema budala?!
@CedoPantelija huh stvarno si ubjedljiv u svoj iskaz, fazon ti je što nema kod nas kod vas, govna šire smrad svugdje sve dok ne opereš.
Jadan narod u RS i u Srbiji, za vrijeme rata bili u medijskoj blokadi i sada se i dalje osjete posljedice toga (samo se sjetite kako su se u BG-u čudili što ih NATO bombardira) a evo ni sad nije drugačija situacija. Dokle god su im mozgovi isprani stanje će biti ovako. Mada ni mi iz federacije nismo drugačiji. Svi smo ovce a Bake naš čoban... Još jedna apsurdna stvar je da Mladen Ivanić ne priznaje BiH kao državu a jedan od tri predsjednika u istoj. Ovo je komedija gdje crni humor vlada !!!
RS ne može biti država jer po Dejtonskom sporazumu je tako navedeno, budući da se toliko pozivate na Dejtonski sporazum kada vama godi pozovite se i sada. Vi ako ste država kako se samostalno proglašavate zašto onda ovaj novi kredit od MMF-a morate da uzimate preko ove države koju pljujete i blatite (čitaj BOSNA I HERCEGOVINA ). Zanemarit ćemo historiju i uslove pod kojim je ta država RS napravljena. Pročitajte Dejtonski sporazum neće vam škoditi.
Nije bolest sve sto boli ....
Gdje je sad onaj haarp
Pa ovi srbi su gluplji od Alijinih bestiljana i Bobanovih skripara
mile pojedi snickers, kad si gladan nisi svoj
Da sam Dodik ubio bi seee ubio bi seee
Imas problem u susjednom parku, pusti se poruka "muslimanima". Njima ti porucuj...
ne dozvoljavajte da nas nazivaju muslimanima. Mi smo Bosanci a vjera je stvar individualna.
Evo mogli smo danas da vidimo ko je pratio i prati jos ovo u BL da su u federaciji mnogo veca prava i slobode..Sjetimo se samo 14.februara 2014..Bome u sumskoj narod ne smije ni da pisne..
mi smo muslimani u Sarajevu i volimo bracu Turke :) sto nisi progovorio kad je Devetoglu bio u B
BL
Ti si mile za F odjeljenje haveru jako si bolestan ocamm..
Ovo je patoloski lazov!! Samo suplje baca, a ovi koridasi se loze na bika.
Bolje bi mu bilo, da je doveo Lepu Brenu, pa platit, platit.
aa