Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cek malo.. Bukovina, nek su to Muslimani ,hrastovina nek su Srbi, pa onda ispada da su u BiH Hrvati ugrozeni... Nek oni budu jelovina.
Džoni Štulić je Makedonac.
Dodik je iz Bosne i Hercegovine, nije uprljao ruke u ratu, prije rata nije bio u nacionalistickim strankama i bio je clan stranke Ante Markovica, u ratu je pomagao Bosnjacima, nakon rata je bio jedini demokratski glas koji se cuo iz RS-a ...... kasnije politike iskljucivosti i krutih stavova koje su dolazile iz Federacije a i njegov temperament pa i mediji su od njega napravili nekog nacionalistu auuuuuuuuuuuuu ajde ba dozovite se vise naivci pa izmedju deckija iz Hrvatske i Dodika koji je izabran od naroda bez kojeg nema BiH stacu uz njega jer je i moj da je od vanago.
Dajte ljudi šta vam je, kakvi Hrvati i humor, oni su operisani od toga
sada kada ovi hrvati iz urednistva SARAJEVO X skontaju da su provaljeni, oni ce zabraniti diskusiju na ovu temu
ovakv iditoski crtani mogu samo da smisle hrvati .. nikada nisu imali ni filma ni muzike ni knjizevnosti ko srbi i muslimani .. sada kada bih poceo nabrajati nebih stao do sutra .. jedino kod hrvata mi pada na pamet dzoni stulic a i on se sam distancirao od njih .. ovaj crtani je tipican primjer hrvatskih filmova, ni poruke ni radnje ni umjetnosti .. izvinjavam se hercegovackim hrvatima, oni nisu nikada imali nista .. osim rada u njemackoj pa niszu ni mogli da ravijaju umjetnost ..
Potpisujem Stara fora ali im uvijek prolazi jer su Bosnjaci narod iz viceva poznat po tome da ih je lako izmanipulisati. I ocigledno su ovdje srbi kao sredstvo, bosnjaci kao naivci koji ce nasjesti i obradovati se klipu posto su radi losih politika i pogresnog izbora lidera i zaboravili sta je osmijeh su pomocno sredstvo dok su hrvati super nacija kojakad ove duduke zavadi ima prokrcen put ka stvaranju HB. E moj narodeeeeeeeee
hrvati su to... uvjek su nas smatrali njihovim cvjecem a mi smo bili topovska hrana u njihovom obracunu sa srbima .. ako vec prave ironicne crtane prvo trebaju krenuti od sebe ..tako je posteno..ali ko je jos vidio postenog hrvata .. ovo od jednog titinog muslimana
ŠTA JE OVDE SMIJEŠNO!?!?!?!?!
..meni u ovom crtanom HRVATI ismijavaju MUSLIMANE a SRBI su samo tema da se MUSLIMANI ne sjete.. dobro su to SRBI skontali na ovoj diskusiji .. ZAVADI PA VLADAJ.. ne vjeruj LATINIMA ..
Ako mozete sami za sebe da presudjujete, onda je ovo nocna MORA za onaj dio drzave gdje Dodik ne vlada. Vise paznje poklanjate Dodiku nego vasoj bijedi u kojoj zivite. Sto se tice letecih cilima, to je ISLAMSKA FANTAZIJA.
E jesu ovi srpcici glu pi, kako ne shvatate da ovaj crtani nije nacrto Bosnjak, vec Hrvat! Kako fino ismijavaju srpcice kroz dodu hahaha. Svaka cast decki!
Sta je poenta crtica ili sta je poruka autora???? ne razumijem ja bas taj bosnjacki smisao za humor, meni ovo bezveze.
Tacno ce i oni rijetki srbi koji BiH osjecaju svojom i koji su koliko toliko spremni na zajednicki zivot radi ovakvih stvari i mogucnosti zloupotrebe istih od nedobronamjernih politicara iz RS-a a posebno i radi ove ushicenosti Bosnjaka koji se zadovolje jednim ovakvim spotom i koji misle da je od prikazvanja ovog spota BiH postala drzava boljeg zivota, izgubiti svaki osjecaj prema ovoj zemlji i izgubiti svaku nadu u zajednicki zivot. Sve se radi samo da se narod sto dublje podjeli da bi isti politicari mogli i dalje otimati i gospodariti.
Molim lijepo decki, slijedeci crtani, umijesto traktori, neka budu cilimi za vrijeme Oluje i Blijeska! Bok