Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja "posudili" ti Rusi 300 miliona eura uz kamatu koju nesmiješ da kažeš svom narodu vjerovatno su tražili i da im daš pola RS-a a to tebi nije problem ali neće ići Mile!
milokrad dodik :)
nek se zna ko je glavni baja :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
'ajd' ne seri, doDick !
Pojeo si i masno ćebe ispod sebe: Ostalo ti je još samo za prugasto odijelo i broj na leđima.
Dodik i juzni potok :D
A zasto bi BiH - i uopste bilo ko normalan - investirao (ili uopste ucestvovao na bilo koji nacin) u daljoj podrsci bilo cijeg monopola, a pogotovu Ruskog? Mi se u ovoj zemlji trebamo okrenuti VLASTITIM izvorima energije jer imamo ih dovoljno, a ne raditi na tome kako cemo uvoziti tudje energente..
Uslovi koji Rusi traze PONIZAVAJUCI, ODBITI PO SVAKU CIJENU AKO JE TO ISTINA!
Juzni tok ce svakako prolaziti kroz Republiku Srpsku, ometala to Federacija ili ne. Ruski gas za koji se bore sve zemlje regiona, pa cak i najmocnija evropska ekonomska sila Njemacka, iz nekog razloga ne treba samo genijalcima iz Federacije. Ne treba traziti racionalno objasnjenje takvih postupaka, jer su oni jos 1992 rekli "zbogom pameti". Samo mrznje prema svemu srpskom i ruskom ne fali. Toga ima za izvoz.
čini mi se da je južni tok propala prića..........rusi su u nemilosti europe......a njima se neisplati graditi plinovod za opsrbu rs-a............ ..........a rh više nije zainteresirana za južni tok, naročito zbog suradnje sa rusima............prića o južnomtoku je daleka prošlost.........
Da ti nisi maloumni ustaski simpatizer, mozda bih i popricao s tobom na ovu temu. Posto jesi, neka te crni djavo nosi sto dalje od mene i mojih komentara. Gadis mi se. Odvratan si. Glup si.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jest ovaj zapeo ua "Juzni tok", hebote on i nije "Juzni tok" nego "Juzni krak"
Juzni tok... Sto bi se on blokirao?Prvo,citava stvar zavisi od Srbije a ne od Rusije.Koliko znam,citava Hrvatska je se borila da i njih zakaci i Srbija je uradila pravu stvar i pomogla da se i Hrvatska premosti na njega... Ne razumem,sta to Sarajevske vlasti otezavaju i kome???
Zato sto Rusi traze monopol na cijelom podrucju BiH u snabdijevanju gasom i da ne mozemo napraviti alternativni dovod gasa i da oni budu svega vlasnici i bla bla bla. Jednostavno uslovi koji Rusi traze PONIZAVAJUCI, ODBITI PO SVAKU CIJENU AKO JE ISTINA STA RUSI TRAZE!
To ne moze da bude tacno...A ko bi to prihvatio,pa niko! Problem je sto se vlasti Federacije plase naknadnih ucena,koje mogu da dodju iz Rep.Srpske.A to se veoma lako moze spreciti,naravno potpisivanjem ugovora i protokola...Ali nije bitno,neka blokiraju. Uvozicemo plin,svakako iz Srbije ili Hrvatske...
Ruku na srce ovdje je 100% u pravu. Koliko god taj ogranak bio smiješan u odnosu na kompletan projekat toliko je bitan za RS, a na kraju krajeva i za BiH. Dovoljno je pogledati koliko su se Hrvati propinjali da dobiju isto, a nisam siguran da jesu. Ako se njima isplati isplati se i nama.
Da, ali Rusi nisu Hrvatima dali uslov kao nama, recimo da BIH potpise da ce Rusi biti iskljucivi snabdijevaci BiH i da BIH ne moze imati alternativne gasovode i da ce Rusi biti vlasnici instalacija itd itd. Zahtjevi u stilu, odbijte, a ako ste budale prihvatite.
to nije ni bila tas vrsta ugovora. A i pametnom bi bilo dosta da uporedi jeftiniji gas i Rusije sa EU snabdjevacima-derikožama
ne boj se ti Dodo, dok su u Vjecu Ministara srpski ministri Lagumdzija i Radoncic sve ce proci sto vi genocidasi trazite, zato i jeste pozurili da sve "progurate" dok su vasi ministri na pozicijama koja pripadaju Bosnjacima
http://imageshack.us/photo/my-images/850/miloraddodik332.jpg/
A sta je problem sa ,,Juznim tokom"??? To je investicija,koja dobro donosi i Rep.Srpskoj a samim tim i Federaciji.Ne inatite se jedni drugima,nego saradjujte i razvijaj te ekonomiju.A svaki ekonomski proekat koji dolazi,dobar je i dobro dosao je u siromasnoj zemlji!!!
ti znas sta je dobro...ko je to jos poslovo s rusima i na kraju profitirao?
Problem je sto su gazde sa zapada svojim vernim konjušarima u sarajevu izdale ferman o zabrani realizacije juznog toka. I sad ta politicka elita svim silama pokusava da stopira taj projekat...ssto se ekonomije tice zabole ih..oni su se obezbedili do 2150. godine.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nemojte se ljutiti na gospodina Ronhila, njemu je mozak blokiran vec godinama a uspio je to da uradi i kod svojih podanika ili kmetova. Bolest je to kao i silni kompleksi koji izbijaju iz svake izjave njega i kmetova mu. Ovi bosanski pravoslavci, posrbice u svojoj gluposti nevide da je gospodin Ronhil moderna verzija dahije protiv kojih se on svim silama "bori".
odradit će mu lagumdžija uslugu od smenjivanja fahre, dug je dug
Registruj se i svakodnevno BESPLATNO automatski počni dobijati bitcoin novac i druge virtuelne valute koji se mogu zamijeniti za PRAVI NOVAC: http://qoinpro.com/fc9ecd4c9afae1ea19150092f17f4f24