Zabrinut za vlastitu sigurnost
0
Dodik: "Loše se osjećam kada dođem u Sarajevo"
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je docekati da Dodik izjavi neku pametnu pa makar o ekologiji u BiH :D bojim se da bi i o ovoj temi bilo da Bosnjaci i Hrvati vise zagadjuju okolinu od Srba
Nacionalisti su se uvijek loše osjećali u Sarajevu, zato su stvorili rs...
Nacionalisti su se uvijek loše osjećali u Sarajevu, zato su stvorili rs...
Ih kad sam ja predložio da ga roknemo!
Na Noge raje.. ajmo ga lincovat ..
@miko lav sto ovak krmak lopov s laktasa bazdi na primitivni duh ukrajinskih pecina srama;mora da je tradicionalno orijentisan u zatvorenom krugu kamenjara,ocito je da se tamo najbolje osjeca! Zivo duh Sarajeva i BOSNE i HERCEGVONE,DEMOKRACIJA,TOLERANCIJA I SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU! BOSNA4EVER!
Pisem mjesecima da Francuska,Velika Britanija,Ceska,Slovacka,Grc ka,Solana i dalje stite i podrzavaju srbiju,da hoce raspad drzave Bosne i Hercegovine,da hoce da legitimisu genocidnu tvorevinu rs,da je iNzko Iskren covjek i dalje ga podrzavam al da Solana i dalje ima neprijateljsku poziciju nad Bosnom i Hercegovinom. Eh Solana Solana nismo ovce jadnice znamo mi vec dvadeset godina tvoje igrice s drzavom Bosnom i Hercegovinom. Ima izdajnika koji rade ko sto vi trazite al Bosna je Bosna SUVERENA drzava koja ima svoj USTAV,USTAJ BOSNO I BRANI SVOJE! Ne dopustaj vise da te gazi i poscjenjuju,prije svih ovih sramnih drzava koje sam nabrojao postojala je Bosna,treba im osvjezit selektivnu memoriju! BOSNA4EVER!
Ko što neko reče gore u komentarina \"provincijalski kompleks\" i ništa drugo!
Dogovorio se Mile sa jaranima iz Srbije da ga roknu u Sarajevu pa da optuze Bosnjake
Sarajevo, gradu ispod Trebevića... bices opet varos Karadjordjevića... Kad-tad.... Milorade... radi svoj posao.
Tako i treba!! Treba da se osjeca lose i nesigurno jer sta on zapravo hoce u Sarajevu. Strah ga malo sad ha?? Neka neka
@ smrde i treba da se osjecate lose u teheranu, bas mi je drago, za vas je usmrdjela vlahija, usmrdjele vlasine, cobani. naravno da se ne osjeca dobro jer kad uradis nesto lose i znas da si lose uradio onda te stid pogledat ljudima u oci. ahhahaha a sta bi trebali da te docekaju otvorenih ruku ahhahha kako su ovi smrdi glupi
Tako je Dodo, Dejton onako kako je napisan, a ne kako ga drugi tumace. C C C C
ko te .ebe vise.......g
I ja da sam premijer entiteta nastalog na genocidu,etničkom čišćenju i zločinima svih vrsta nebih bio siguran ni u mišijoj rupi. Narod koji traži sebi \"sreću\" na tudjoj nesreći neće daleko dogurati.