Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DODIK ce jednoga dana da raspise konkurs kojim prstom da guzicu brise
ne idete vi SRBA nigdje naprijed vec nazad,vi kao narod nestajete sa ovih prostora,srba je svake godine manje za 40000 hiljada MasaAllah tako ce jednoga dana svanuti dan da vi vise ne hodate po zemlji da vas ima jos samo pod zemljom.Allahu ekber.Da te utješim malo i hrvati isto tako nestaju.
TREBA TOGA MAJMUNA KONAČNO UHAPSITI
mi srbi hocemo etnicki cistu srbsku republiku nismo valjda ubili vise stotina hiljada bosnjaka i usput stotinu hrvata katolika,sad cemo se uskoro sirit na etnicki cistu rs uz pomoc zapada,normalo muslimani su zaostali u svakom pogledu,mi srbi idemo naprijed po svaku cijenu..
za Vas takozvane Bosnjake,nijedan Srbin ne odgovara.Srbi su vam rak rana.
Nije lose saslusati ni vladu Srbije ni Tadica,ali ;TI;postovani i mnogo cijenjeni gosp.Predsednice,budi pazljiv i oprezan za sve i o svemu,posto si licno u tome krugu i najbolje poznajes cijelu situaciju i namjeru i stranih i domacih ljudi,sa kojima razgovaras o sudbini bih,odnosno\"REPUBLIKE SRPSKE\"koja ima itekako veliki interes o [SUDBINI]srpskog naroda u BiH,Pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
Moja stara se karala za feta sir i koju cigaru iskljucivo sa stranim osobljem. BIH4EVER!!
pise mile sa tri prsta, i jede g.o.v.n.a na vrh krsta hahahahaah pu dete ti chetnicko
MOLIMTE DODIKE NOMOJ SE OVDJE PRAVITI HEROJ, DOK TI STAVE FREEZE NA TOVJE BANK ACCOUNTS TI CES POTPISATI PA MAKAR BILO NAPISANO NA TOILETSKOM PAPIRU. VECINA LJUDI U BOSNI I HERCEGOVINI SU ZA PROMJENU USTAVA I ONI OCEKIVAJU DA ZEMLJA POSTANE JACA, STABILNIA, I EFIKASNIA. DOSTA NAMA TVOGA DIKTATA I TVOJIH SUPIH PRIJETNI SAD JE VRIJEME DA SE USTAV FUNDAMENTALNO PROMIJENI I DA SE ZIVOTI BOSANACA I HERCEGOVACA POBOLJSAJU. SAMO NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO !!!
Lopove i fasisto s laktasa dok ovakva agonija drzave biH-e traje tebi direktno u dzepp!!!!!!!! Bit ce kak drzava odlucuje a ne lopov i fasista!!! BiH4EVCER!
Genocidos ide da dobije na vremenu, vrati stecenu imovinu i idi pjeske preko drine stakore.
Svakako da je medjunarodna zajednica uvidjela da u funkcioniranju Bosne i Hercegovine postoje blokade koje se moraju ukloniti,za te blokade je najzaslužniji mile ronhil,pa to već cio svijet zna,stalna prijetnja o povlačenju,konstantno omalovažavanje institucija BiH,tzv entitetsko glasanje se poteže i kad treba i kad netreba,imenovanje ministra sigurnosti se blokira i uvjetuje nekim drugim pitanjima,za njega je sve virtualno....... Stalno je kontradiktoran,on je na priču o referendumu dobio izbore a sada zahtijeva da se to ugradi u ustav,znači birače je lagao,što će nešto u ustavu ako se može provesti iz bez toga,stalno priča mi nismo za promjenu ustava a ide kod predsjednika Srbije,šta će ti pomagati tadić i šta će ti njegovo mišljenje ako odbijaš ustavne promjene....itd Institucije BiH se moraju napraviti funkcionalnijim da ovakvi kao don mile rohil nebi mogli da ih blokiraju to su uvidjeli i EU i SAD-e.
HAhaha, tako ti je kad zemljoradnik sjedne iz traktora u fotelju. Ojjjjjj poreniiiii Milllleeeee Treba ti dati lopatu, rogulje i vile da malo sijeno raznosis. Za tebe je stala i livada. Ti si Sirovina teska.
abu Pipo! ha ha ha
e tajo ti si ono totalno nenadjebiva...nek si ziva i zdrava mozda ti pametnije malo B92 pa tamo da se blamiras