Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma gencidnu tvorevnu treba ukidati ili napasti nek se je... vise i oni i svi koji ih cuvaju, sto onda u njemakcoj nisu napravili entitet za naciste?
ma vlaska posla..onaj lesinar nek zove koga hoce kad mu je odzvonulo! Svi koji imaju normalno razmisljanje i koji su iole iskreni ce reci da je pocinjejn genocid i da se svi koji su ucestvovali trebaju najstrozije kazniti!!
Bo ti radovan ma.mu
Da ova dva kvazimoda zamjene uloge ne bi se ni primjetilo.
Znamo dea jedva cekas krkane......samo nek komsiji krava crkne !!!!! znamo da si zabrinut za svog idola.....i stvorioca genocidne !!!!! SIKTER