Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb.ao Te dobrica cosic u taj tvoj patolosko srpski zagadjeni mozak srbije barbara ! Pa ovaj dodik mafijas i fasista JE PRAVI DIKTATOR ! E NEK VAS JE.BE BOSNJACI KAD STE SUTJELI I KAD DALJE SUTITE , kad ste glasali za lagumdziju i vidite LI STA VAM RADI LAGUMDZIJA ! Stoko !
Hehehe, čovjek se zayebava sa političarima iz federacije.
ove posrbice iz BOSNJACKE BOSNE I HERCEGOVINE i ona TURSKA K.OPILAD iz male srbije kao..oni bi vladali Bosnjacima i postavljali Bosnjacke ministre!!??Koja g.enocidnof.asisticka n.aivna srpska s.toka u pm:D
Ma ti znaš da bi vi bi sad ljubili čmar Amerima da nije prekasno. Mislim ljubite ga Bajdenu al za džabe. A ljubite i onima što vam vade bubrege ali onaj Liberman ni sebi ne može pomoći a kamoli vama.
A jakog ti argumenta ponavljate to ko papagaji Da da Srbi la.zemo a viiii ma to nema vecih istino(guz.ico)ljubaca na svetu. Ma poturice u zivotu slagali nisu pa to samo istinu pricaju. HAHAHAHA Kako ono ide...Onaj ko prstom pokaziva.... Cela nacija vam bazira na la.zima i vi ce te nekoga optuzivati za la.zi! CCCC
Наш предсједник им помера дупета. Хи хи хи хи. Ово је за попиздит.
hahah cuj dode..KAO ON GENOCIDAS I FASISTA SRPCE BI TREBAO POSTAVLJATI BOSNJAKA ZA MINISTRA!!??hhehehe idioti genocidni
A mi srbi smo originalni jer \'Lazemo kreativno da sakrijemo nasu bedu. Laz je sustina naseg opstanka\' / mrs jadu.
Ja tebi rekoh kako je i kako će da bude. Pa ti vidi.
I samo da te popravim .. pišete vi vlastitu istoriju to jeste la-ži i vi i makedonci i albanci i hra+vati... samo što vam tu istoriju niko ne priznaje osim agitatora. Jer istoricari znaju da je to la.z i prikazivanje istorije kako bi vi hteli a mi cemo na svaki vas pokusaj plasiranja la.zi reagirati jer necemo vise dozvoliti krađu nase i stroije i prepravljanje cinjenica da bi se stvarale neke bajagi nacije sa nasih leđa!
igra zlaja kako dodik svira ,jos ce postaviti sve ministre iz svoje stranke a zlaja ce samo klimnuti glavom i reci ,ok...no problemos moj ahbabos dodick.
85-90% Srba je Rusofila ima izdajica Srpskog naroda kao sto ste u svoje vreme bili vi i ima onih koji iskreno misle da je to bolje rešenje. Hvala bogu pa ne ljubimo noge vlastitom okupatoru kao sto okolina uvek radi i to bez stida niti ne podrzavamo najveceg neprijatelja islama uopste. A to je zato jer ste dokazane kuk.avice koji se uvek kriju i la.ju iza stranih okupatora. Nema veze sto to gazi sva nacela jer vam rok.aju muslimane na najbrutalnije nacine jer vi nacela nemate vi ste izdali vlastiti rod i kl.ali na najgore moguce nacine a onda bez stida kukali upomoc kad vam se slicna sudbina krojila! Ironicno ali bas vehabije su jedini koji vam kolko tolko peru obraz jer ne ljube noge svom okupatoru i cene se toliko da se ne ponizavaju tako bez truncice stida! Pa da vi ste poznate bu.dale i vi znate da a normalni svet zna svoje!
Na Srbima u Srpskoj da odluče hoće li veličati genocid do onog dana kad će ih nestati ili će se odlučiti da se prave da ko nas bre zavadi i da se odreknu zločinaca i da idemo dalje. Sa svakim danom koji prođe Bosanci će manje biti spremni da oproste.
Tebi treba par stvari biti jasnih. Mi, Makedonci i Crnogorci sad sami pišemo svoju istoriju. Hoće nam se može nam se da smo Iliri, Heleni ili Marsovci. Vi se ne pitate tu ništa. Neke procese u BiH možete kočiti ali i to nećete dugo. A to uskoro nezavisna Srpska i budala zna da od toga nema ništa.
e joj eto nećemo više ako te tolko nervira de ba nešto za smirenje popij posvađaš se sa komšijom pa će te protjerati nazad u jugu
Pa gl.up covek je gl.up covek Ali stvarno vi ste ono stvarno gl.upi pa zato toliko viceva i kako da covek pametno debatira sa gl.upima? Bosnjak to nije nacija vec DIJAGNOZA!!! Jedno je da vam priznaju zbog politicke realnosti taj nekakav bosnjacki ali LINGVISTI ga priznaju samo kao SRPSKI! Ne moze biti to u lingvizmu jezik zato sto ste ga vi tako nazvali i nađete se uvre.đenima kad vam neko kaze da nije! STO ME ONDA RAZUMES SVAKU REC J.E.B.E.M TE Gl.UPA TAKO!!!
ma pusti budalu dođe malo vrijeđati ovdje šta će na srbijanskim portalima ga pitaju kako je biti rusofil u EU ha ja