Komentari (412)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ti si dodo neandertalac po svojim precima.
HAHAHAHAHAHAHAHA šuknu ga Beketu ocam , uđe mu 18 cm duboko u anal . Pročitaše to Baketovi istomišljenici , te i njima priušti oral .
@sarajevoeee Ličimo li više na svoje očeve ili na Turke, pitao se svojevremeno jedan od rijetkih srpskih intelektualaca kritičkog mišljenja, Petar Džadžić, aludirajući pritom na zakon prve bračne noći....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šta je sporno?Alija se izjašnjavao kao Srbin do 1981.god.postoje dokumenti.Jesuli Izetbegovići došli u Bosnu 1868.god.iz Beograda,a daljim poreklom su Zivkovići iz Smedereva,nakon poturčenja su od paše dobili veliko imanje u beogradu.Bakir je čistSrbin.
isto kao što si ti čisti IDIOT
Pa zna se da su Srbi i da nemaju veze sa Bosnom to niti sa patriotizmom kakvim se dice. Izetbegovici vode u propast od pocetka pa do sada. Covjek je to malo recemo plitko izrekao i seoski i neprofesionalno. Al to je bolna istina...
3. I to su oni Vlasi kojima se mi rugamo Srbima kad hocemo da kazemo da oni nisu odavde cime mi u stvari samo potvrdjujemo Srbima ono sto oni govore. Da su oni ovdje oduvijek ovdje, kao sto i jesu. A razlike izmedju danasnjih Srba i Hrvata genetski nema nikakve (mjesavina slovena i starosjedilaca) kao sto nije bilo ni medju Srbima i Hrvatima dok su bili samo slovenska plemena. A etnogeneza Bosnjaka se ne moze razmatrati izvan etnogeneze Srba i Hrvata.
Usput ko je propustio. Svi lokalni stanovnici srpsko-hrvatskog govornog podrucja su prvi rodjaci. Dodatno objasnjenje - slovenska plemena Srbi, Hrvati dosli na Balkan, izmjesali se sa mnogobrojnijim romanizovanim Ilirima tj. Vlasima (koje ne treba brkati sa stocarima-vlasima) koji su nosici pravolsavne vizantijske civilizacije Balkana.Buduci da su tokom vijekova dobili i svoje pismo tj. napredovali a starosjedioci nazadovali, Sloveni su asimilovali starosjedioce.
Izetbegovici jesu sa teritorije Srbije. Aliji je jedna baba Turkinja. Cime su to Izetbegovici kvalifikovani da budu Bosnjaci? Meni pada na pamet da je to stoga jer su se obogatili preko grbace ovoga naroda pa im se osladilo. Ovakvog rahatluka nema nigdje.
Izetbegovici jesu sa teritorije Srbije. Aliji je jedna baba Turkinja. Cime su to Izetbegovici kvalifikovani da budu Bosnjaci? Meni pada na pamet da je to stoga jer su se obogatili preko grbace ovoga naroda pa im se osladilo. Ovakvog rahatluka nema nigdje.
Tebe i Bakira zajedno u celiju staviti, pa se tamo prepucavajte.
A ima to smisla, budući da su Srbe vjekovima karali Turci.... U biti Srbi su zaostali Turci a Izetbegović i sam izgleda malo zaostao, hm, bogami ima smisla.
Šta ima veze što je Srbin ?
Muslimani žele povratak na ustavno-pravni status iz 1991. kada je bila Republika Bosna i Hercegovina.
treba otjerati prvo tebe pa onda i njega i ovu drzavu prepustit ljudima kojima je barem malo stalo do iste...
Pa normalno, srbi su stariji i od ameba.
Pa Milorad nije nista slagao... To svi znamo!!!
Nije da nije. Dr S
Jebeš ti ove naše političare koji uzimaju lovu za tragedije predstavljajući to narodu kao komedije. Hvala Bakire, hvala Milorade, je l' to sve ili ima još, ajmo sad m'rš na posao!
Hahahaha, oplakah:-)