Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamolio bih sve vas uvazene koji komentirate pojedine reakcije poput ovog \"bendasr\" da se ne uzbudjujete jer je vise Srba kojima ne pada na pamet da pakuju vrecice i krecu za traktorima na celu sa \"traktordzijom\" zvani Mile. Neka mi oproste svi dobri ljudi kojima je zanimanje voznja traktora nisam pomislio na njih nego na Grmalja kojemu je zelja da razvali ono sto razvaliti nece i ne moze. Vecina Srba iz BiH znade da su oni Srbi u Bosni i Hercegovini a u Srbiji samo Bosanci. Hocu da vjerujem kako je nas \"bendasr\" samo se malo salio pa tako malo Miletu tepao. Kako li ce mu tepati kad Mile zavrsi na tvrdoj klupi jer je bas njega opljackao a on to nije vidio.
na duge staze nego.... :) Sto prije se izljubimo i rastanemo to svima bolje... Srpska nikad nece biti u bosni i to je svima jasno. A vama u federaciji tek treba da nastane bitka sa hrvatima. Sa srecom...
Bice sta ce biti. Za ocekivati je da se Srbi sada primire i da izjavama podrzavaju BiH, a onda nakon nekog vremena novi korak. Nikad oni nece odustati od svojih ideja. Oni planiraju na duge staze. Nismo skloni da priznamo neke stvari kada su oni u pitanju.
@nusmus.Najveca srpska laz je da u BiH postoje teroristi,a ja tvrdim da nema nijednog,jer da ima sigurno da bi postojeca politicka sila u BiH vec odavno bila \"nebeska sila\" a narod u BiH bi uzivao u bosanskim ljepotama sa posteno zaradjenim novcem.
@Nusmus.Uglavnom,sve je tacno sto si rekao.Srpska politika uspjesno podize Srbiju iz \"politickog pepela\",agresije i zlocin su dobro unovcili,otcjepljenje Kosova takodje,potraga za bjeguncima je dobro isfinansirana,hapsenje Milosevica ,Seselja,Karadzica i dr. je bio svjez novac za Srbiju.Bez obzira na stete koje nanose BiH,ne mogu biti kreten,a da im se ne divim.Takodje,nisam toliko glup,kao veci dio fasistosrba da bi za Milorada Dodika rekao da svojom politikom stiti srpski narod i RS.On je posljednji fasista na Balkanu koji je potreban svjetskim silama,a poslije upotrebe voda sve odnese.
Sad ce Inzko da ga pohvali za dobar zakon o referendumu. A onda slijedi heljp, heljp, heljp... RS 4 Ever
@benasr. U tome slucaju cete sigurno biti Srbi.
hallo PIPO osjecam tvoju srdzbu, bijes, ljutnju na ovog austrijskoga osrednjega CINOVNIKA. PIPO svi mi znamo kako je KARCINOM u BiH niknuo, zasto je nasto, tko ga zalijeva i djubri ali mi jedno ne znamo ili necemo da znamo, da smo zrtva vlastite ne sposobnosti i personalne politike pa da li se to komu svidjelo ili ne ali je tako. Od pripreme AGRESIJE na BiH, dogovora oko podjele BiH, stvaranja interesnih Saveza (pogledajte kako su Srbi sa onim POZDERCICEM pardon Jeremicem u stanju da prokrstare svijet pa i sa kanibalima prave dobrosusjedske odnose samo da ne dignu dva prsta u UNO-u i da kosovarima zaprijece put), krcmljenja onoga sto po prirodi i zakonu pripada drzavi itd. Pratio sam skoro nekakvu podijumsku diskusiju na rtvs gdje je bilo rijeci o privatizacijama ali ni govora o privatizaciji suma, livada, polja i inih nekretnina sto je u posjedstvu drzave a hoce NASE. Dragi moj PIPO pogledaj sto rade TADIC i DODIK na nezvanicnim susretima u sred Sehera u sred Bajne Luke a Inzko?
Free Srpska ... ali sa Miloradom tesko da ce da dodje do toga... voli Mile BiH vise nego sto vi mozete da zamislite.... Ali i taj dan je sve blizi...Srpska Srbija sretno federacija :)
Ali nazalost to je isto konstatacija da imamo na vlasti domace politicke izdajnike, tihic na celu ko i Bosnohercegovce koji spavaju i ne reaguju dal u BiH-i dal po cjelom svjetu! Mjesto da tuze genocid tvorevinu i nacisticku srbiju i traze parvdu ONI cekaju NA STA??? Tko je trazio odstetu i vracanje svoje licne imovine? Tko je trazi pravdu za svu moralnu i fizicku bol genocid tvorevini i nacistickoj srbiji? Tko ceka sta ce mu rec nesposobni ali agent SANU srpskih akademika tihic rec da radi? Tko dozvoljava da se igra svojom sudbinom i buducnosti svoje drzave BiH-e,nekoliko politicara lopova i nerpijatelja BiH-e??? Ovo glasanje referenduma JE JEDNO OD NAJGORIH stvari i sigruno SMRT drzave BiH-e,A VI BOSNOHERCEGOVCI samo mirno spavajte i vjerujte onima so su na vlasti, i cekajte mirno,rata nece biti! Genocid tvroevina je priozvod EU-e i nacisticke srbije,TO JE SVIMA JASNO!!! BiH4EVER!
GENOCID TVOREVINA JE NASTALA SVAK ZNA NA CEMU I NJOJ NIKAD NECE BIT DAT STATUS NI DRZAVIH, NI ODVAJANJA OD SUVERENE DRZAVE BIH-E! DOSTA VISE SRBSKOG KRVOLOCNOG BESNILA I DIVLJASTVA! HINJE KRVOLOCNE I MANIPULATORSKE! Hocemo pravdu i demokraciju a ne par lopova i fasista SANU ideologa koji rade vec dvadeset godina na unistenju drzave BiH-e! G-ine INZKO ovaj vas danasnji susret posle jucerasnjeg SRAMNOG glasanja o referendumu JE VISE nego noz u ledja dravi i gradjanima BiH-e! Mjesto da danas date IZJAVU da genocid tvorevina priprema odcjepljenje ovakvim stavom i da je to anti djelovanje protiv BiH-e suverene drzave Vi idete u to gnijezdo srbskih krvolocnih zmija na konsultaciju? Pa dali ta EU-a smatra OVCICAMA Bosnohercegovce? Dali vi ne shvatate da citami izmedju redova i znamo kak funkcionise nacistcka krvolocna srbiaj,SANU akademici i njihove lutkice u Sarajevu ili Banja Luci? OVO je vise neg sram i PONIZENJE EU-e i svih medjunarodnih organizacija i BiH-e!BiH4EVER!
Gledajici sliku pomisljam da su to dva vrlo dobra jarana.
Ovog Dodo moze pojesti za dorucak.Plus 200 gr slaninice.