O mogućem isključenju iz SI
0
Dodik: Hoćemo saradnju s Jedinstvenom Rusijom
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bog da vas rusi hranili i zivot vam krojili lol !!!! SIKTER
AAAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAH ovog tipa više slabo ko drži za ozbiljno,čak šta više na njegovim režimskim medijima je se jedne prilike proturila teorija o ruskoj uniji u kojoj će biti i pc U takve nebuloze mogu vjerovati samo nepismeni seljaci iz zabačenih planinsih krajeva. REFERENDUM AV AV AV AV AV AV AV AV AV A HAHAHAHHAHAHAHAHHAHA
Kad je para ono skroz nestalo, onda se raja lozi na savez sa rusima, mislim \"savez\", rusi dobiju sve, dodik im lize guzicu, poklanja sta ima, jedino mu ostane da se inati bosni i glumi vozda lokalnim srbima. Svi su nasli svoje omiljene uloge... Pa nakon \"referenduma\" moze jedino pricat o drugom svjetskom, oktobarskoj revoluciji i kineskoj svili. Tema je totalno nestalo, pa cak i oni iz 60 minuta ga vise ne diraju... Totalno je ispo iz svake bitne seme.
@putin Treba da se stidiš zbog takve izjave...i ti i tebi slični majmuni!
Smrt nacionalizmu!!! Ovaj čovjek će naposljetku donijeti još veće probleme najdražoj mu Srbiji, od ovih koje stvara danas nama u BiH. A žestoko je umislio da je silan...
Na svaku kurtu i murtu bi se nabacio g.Dodik, sao da ocuva svoju avlijicu gdje bi stolovao kao cerbiasha. :)
svaka cast Dodo.Neka reketas Zlaja pravi dunaluk od Marijinog Dvora do Vjecnice.Dosta ucjena ...i tacka
Razvidno je kako vi g.Dodik sami kao kakva diplomatska pro.stitutka, molite pomoch komunikacije, kako bi se zastitili Europskog pravnog i upravnog raskinuća te zamišljenje male Županijske etno državice, izbjeglica tj, protjeranih iz Horvatske. To je nespojivo s onim s čime vam se želi zahvalit Stara Europaska diplomatska kur..va.. da vam je gotovo vaše sanjanje.. živite u zatvorenom labirintu vlastitih duševnih intriga. Užas!!!
A DA GA VIDI BABOOOOO...A DA GA VIDI BABOOO !!!
Ja budale majko moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ceracemo se jos! Zajedno do slobode. ZDS.
pa papane to ti i jest maksimalni domet neke ruske e šta ono bješe neka partija za koju ni rusi vjerovatno ne znaju
I mi hoćemo suradnju i bratimljenje sa Jedinstvenom Rusijom. Kud Mile tu i Ja! Draganče covic
kralj! neizmjrna podrška Dodiju hrvata herceg bosne! a ovi naši nek se malo ugledaju kako se politika vodi a narod brano od isl.amskog zla!
Im,a li iko da brine o ovom jadnom i sirotom narodu. \"Darinka se objesila u porodicnoj kuci platnenim opasacima o prozor kupatila, gdje joj je kao oslonac za noge poslužula WC skoljka.\" zalosno, zalosno, zalosno.
Ovo su Dodikovi poslijednji politički trzaji i sam vidi da je zalutao ali ubrzo će ga sopstveni narod poslati iza rešetaka!
1. Pod hitno treba prodati srbsku železnicu toj ruskoj partiji neka rastera ove naše štrajkače. 2. Pod hitno osnovati tu rusku najjaču partiju u našoj republjik srbskoj i pripremiti je da pobedi na izborima. 3. Pod hitno izbaciti engleski jezik i uvesti učenje ruskog i kineskog jezika u republjik srbskoj.