Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je realan , konkretan i jasan .
sypcina laktaska!!!!!!!
Ne vjerujem da K. Bilt moze imati dobre namjere prema Bosni i Hercegovini i njenim naconalno neostrascenim stanovicima.Zakljucak su dosadasnji njegovi postupci i izjave.
Termin SFF pomjeren samo zbog Ramazana Termin SFF pomjeren samo zbog Ramazana SARAJEVO – Odluku organizatora Sarajevo Film Festivala (SFF), na čelu s ravnateljem te prestižne manifestacije Mirsadom Mirom Purivatrom, da termin održavanja ovogodišnjeg SFF-a pomjere kako se ne bi poklapao s muslimanskim mjeseceom posta – Ramazanom, kritizirali su lijevo orijentirani i liberalni mediji u Bosni i Hercegovini.
I mama ti je castna bila Miljko....
Super Mile.Taman toliko koliko ste stabilni sad je vrijeme da pocnete vracati i placati Bosnjacima i Hrvatima sve ono sto ste popljackali,oteli,ukrali....na pocetku stvaranja genocidne tvorevine tzv.(R)ezervat (Srpski).
Ova fotka govori najbolje o Dodiku. Kravata mu je ista kao presvalaka na stolicama, a sjedi pripit i nalakćen u nekoj kafančugi.
MILJENKO BRUKAAAAAAAAAAAAAA; BRUKA MILJENKO!
svaki svoga konja hvali.tipicno balkansko seljacka politika prvobitna zajednica u centru evrope zivjeli
dodik nije ekonomist ali zna bankarstvo sto pokazuju podaci mmf-a,kao politicar je izvanredan jer je objektivan i castan
u vezi seljackog bankarstva, kojeg spominje faktor stabilnosti Od 10 banka u RS-u devet je poslovalo pozitivno i zajedno su imale profit od 32,7 milijuna KM. Rast bankarskog sektora na kraju 2008. iznosio je sedam posto Dobit je u FBiH ostvarilo 16 banaka, u ukupnom iznosu od 90,1 milijun KM, što je 28 milijuna KM manje nego 2007. godine I PORED PADA U FEDERU, I RASTA U RS, BANKE U FEDERU IMAJU 3 PUTA VECU DOBIT OD \'BOLJEG\'. www.biznis.ba
treba poslat novinare na god. odmor dok ovi nisu postali pariska trojka
debeli krhcmark nesmije ic u Mostar a u Pariz hoce...jel mo to Sarkozy priprema crveni tepih srama,tj genocidna tvorevina buduci clan Eu-je??? BOSNA4EVER!
uh napokon evo faktora stabilnosti, ziv je sad mi je lakse mogu zaspat, taman sam se nasekirao da i njega nisu oteli na dje na pijaci