Jovan Divjak za Sarajevo-x.com
0
"Dodik dokazao nedovoljan intelektualni kapacitet"
Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je tipicni gorstak, rođen za traktora...od njega ni ne treba ocekivati ni najmanji intelektualni iskorak iz okvira brđanske politike...
Dodik koristi svaku glupu informaciju za huskanje i da sacuva svoju poziciju. nista bolje od zednog, gladnog i mrznjom nadojenog naroda... Zna on dobro kako ce opstati u sumskoj ali hoce li sumska sa takvim kretenima na vlasti opstati???
ne samo u Dobrovoljačkoj,nego je po Sarajevu bilo i gorih ratnih zločina od Dobrovoljačke..suditi za sve ratne zločine i svim ratnim zločincima...
pogledaj malo..znaš ti dobro šta..http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=37244
Aman zaman nemojte toliko da brinete o Srbima i Dodiku imate vi i svojih Dodika a bogami i gorih
Przices se na tihoj vatrici majmune ciravi!
Mile, Mile...toneš ko Titanik sa genocidnom tvorevinom...
ovo je najpametnije sto sam video do sad.Ja imam 25 g. i nepada mi napamet da sad mislim o nekoj budali i da na osnovu njegovog mislenja i ponosanja mislim o drugom (narodu,veri) zijeeev: libo me taki za ovim starim majmunom.
Ako je Dodik rodjen za traktora zasto su rodjeni onda Silajdzic i Ganic? kakvu politiku oni vode? Cim stanu na tlo Republike Srpske odmah ih pod zemlju. Jedino tamo i pripadaje. Pa nek tamo sire lazi i izmisljotine o Srbima. Divjak je bio papak i ostao je to!
REALISTA... realno ti ga istresem između vilica... kakvi jastrebovi i orlovi... jbte imali ste 4 godine fore da se pokažete i dokažete i to ste i uradili, fino ste svima pokazali (na svim stranama) ko ste i šta ste... sad možete opet jedno 50 godina opjevavati junačine i širiti mitove itd. al\' REALNO šta si ti bolji od nekog, po čemu ??? mojne tisra više idi pod kamen tamo ti je najbolje
http://www.youtube.com/watch?v=8auCOMkwSCk
Ipak izgleda da nisu zaboravili sta je fasizam
Dovoljno je znati pricati i lagati da uspijes. Zivjela slobodna Bosna :)
Bosnjaci su kao tange,u svaku guzicu se uvlace-sto je guzica veca to se uvlace bolje!
Ratni profufnjar kokosijeg mozga neki Jovan Fufljak stavio se na celo ljudi pileceg mozga da bije bitku protiv jastrebova i orlova.Kada su mu jestrebovi i orlovi rasturili pilicarnik,on se sada sepuri kao operutana kokoska i kvoca da ga cuje cijeli svijet kako je sacuvao svoje pilice i pilicarnik,,....kvoc...kvoc..kvoc... dok se jastrebovi i orlovi viju prijeteci kroz oblake,a jadnim pilicima se smrzlo u guzici od straha.
@ realista, de ba, tvrtko te stvarno porazio. ne znas svoj jezik (bosanski), pa to ti je, bilo tebi vokri ili ne, tako je. a to naglasavanje necega, il kako vec si reko, uopste ne postoji, jer srpski, bosanki, americki, engleski, sve se pise s malim slovom. tolko znam i ja.... dobro ti cojk reko, knjigu i uci. :)
za@Kralja Tvrtka, hvala ti na savjetu ! Taj tvoj kako se ono zvase-pomozi mi reci-,jezik Bosnjacki je primitivna varijanta Srpskog jezika.Posto si u svom izucavanju tek na nivou primitive,molio bih te da ne drzis lekcije iz lingvistike,a posebno pravopisa.Trebao bi znati kada se zeli nesto istaci i dati mu poseban tretman ,onda se to pise u komunikacijama velikim slovom ili se to podcrta,ili hajlajtuje [markira ]. -Mejtef skule,mejtef skule, sve bula do bule, svuda klepcu,svuda klepcu, drvane nanule.-