Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli ga rac'ku,lego je kredit mmf-a za plate policiji i naknade korisnicima,mogu opusteno i on i Bakir do daljnjeg uzivat' na racun polupismene krezube stoke od naroda
@drinsky1 a bil' ti malo sišo... :)
Ma jeste, samo ako znaš, ona RZB banda iz Austrije ima pod svojim dvije trečine RS-a. Zati ih Incko još neki dan trpi!
Nadajmo se da Dodiku nece oteci vene od cekanja u hodniku ispred Putinovog kabineta ;)
nek' ponese sebi kremu.
poveo je one svoje lizoguce, pripazit će. Naročito onaj propali novinar. Sa njim niko nemože!
Naravno Mile. Ti si nebeski i stariji od ameba i šta tu tebi trune nekaki Bitni i šta već. Trk timalo do Mokve lizni jaja Putku i Vučku, ovaj put ti je to bezplatno. Takođe ne prigovraj, samo šuti i slušaj. Znaš kod Putina kada pukne, obično bude guma na avionu!
Sve se ponavlja u dobro poznatom udbasko prekodrinskom scenariju vec vidjenom prije 20 god SRBI opet ugrozeni...spominju ustase, turke elem samo oni fini i dobri. DANAS JE 20. godina od kako su pobili 65 mjestana ( komsija) sela pored sanskog mosta...
Bas mi je Drago da ce otici malo Mira da donese izmedu Rusije i Ukrajine. Narod prica da stvarno tamo Nije naj naj situacija al eto Mediji puno ne pricajuuu?????
Jel ono " Dodo međed, faktor mira"?
A država koja ima Pfund valutu i svoje Pasoše ličnu i priznata..E to se zove država
Samoona. Zato što je UK Država..
Sigurno če imati Doček pravi kad se vrati,na Aerodromu.
Mos mislit sta ce nalagat putku, cmeljo ronhil
"Ako može Velika Britanija da se bori za svoja prava, zašto mi ne možemo da se borimo za svoja" WTF????? Rame uz rame sa Britanijom. hahahahahahhah
bosnjaci u komi...Bake na aparatima, Sefer na tabletama za smirenje
Nisu Bosnjaci u komi,nego spremni vise i bolje nego ikad.Vidjecemo svako iz svoje bajte sta nam donose naredni dani,ali sigurno vise nikad izivljavanje po nesrpskom stanovnistvu,konkretnije Bosnjacima. Mozete vi da ismijavate Bosnjake,Sefera i ostalo,samo znate vi dobro da bi ovaj put bilo zesce i jace i prema Srbiji koja odavno gura nos u BIH. Prejak je genocidas Vucic na rijecima i podanik mu Dacic.Kako to mocno zvuci,ako hoce rat u Bosni imace ga...Pa onda, bujrum u Bosnu sto prije.
@anamoon - a šta će sa zelenom transverzalom i onih 2.5 miliona izbjeglica kada svi krenu u jednom danu! To ni nuklerka nemože da zaustavi. A imaju i svoje zmlje u Srbiji i Beogradu!
DALI JE UZEO KARTU U JEDNOM PRAVCU A VALJALO BI PO SVE NAS
Nema tu karata. otkaže motor, jal pukne guma i gotovo!
A jest' se ovaj razmahao :))). Ode Putinu da napuni baterije.
kupi bodove.
otiso po jos malo logistike :#
Logistika može biti samo verbalna!
kad poleti .....uzmi ga Boze nikad ti blizi nije bio
Šta li će sad prodati