Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile majmune
Dokle god se cestitaju religijski praznici onima za koje nas se ustvari yebe, dotle cemo biti u debelim govnavurama. Javno cestitanje "onima koji slave" je cisto iz fasistickih pobuda.
Vidi mu face Downov sindrom
Ma ne znam sto inace ikome cestita ovaj okorjeli NACIONALISTA bilo kome ista, ja mu ne bih prihvatio
Mile sampion,izraziti favorit :)
A mu face, koji debil..
jeda od najačih političara u Bosni
hvala dodik
"_Dodik je poželio da ovaj veliki praznik Hristovog uskrsnuća, simbol pobjede života nad smrću, dobra nad zlom i svjetlosti nad tamom, bude prilika za prisjećanje na fundamentalne hrišćanske vrijednosti posvećene miru, ljubavi, razumijevanju i poštovanju među narodima i svim ljudima dobre volje." Bilo bi dobro Dodiče kada bi se ti pridržavao napisanog. Suprotan si svim vrijednostima vjere.
Nešto je Mile urjeđ'o ovih dana...k'o da se krije od nekoga...
A je li klix uputio cestitku katolicima?
jebes kliks...mi smo tu da klikamo a oni objavljuju odnosno copy /paste
krscanstvo puno nekakvih novotarija taj isus nije nikad cuo za uskrs i farbanje jaja xd ludilo
Cestitaces ti i crnom djavolu,samo da do kredita dodjes,jer cak ni plate policiji nisi isplatio,a izjalovio ti se zadnji 'dom naroda' koji naravno nisi bojkotov'o,jer si se nadao kreditu svjetske banke.