Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njega nevolim, al ako su ga klevetali neka im.. Ponasa se Kirba ko da je FTV njegovo privatno vlasnistvo i vlasnistvo velikog vodje.. Neka im sad po usima...
Još jedan dokaz da su FTV i Bakir rezimski mediji i da su lazovi koji zastupaju interese SDP a.
FTV je dokaz kako muslimani nista ne znaju voditi.Zato i ne zele svoju jednonacionalnu drzavu jer bi i ona funkcionirala kao i FTV.
Ooo... kako vas KARAAAM...
Jedan od pokazatelja koliko vas je FTV raspametila je i ovaj portal. No malo pomalo,koliko vidim, pocinjete dobivati terapiju. Ako FTV i muslimanski mediji nastave sa tim jadnim cirkusom , dobar dio vase pretplate zavrsit ce u Milinom dzepu.
FTV vam popi i to malo mozga sto vam je ostalo . Isfucali ste se potpuno.
Dodikistan novo ime tzv \"rs\"!!!
A sirenje mrznje i lazi na racun Bosnjaka!? A presuda da se ne isplati odsteta za rusenje dzamija tokom agresije!? Dodikistan je genocidna tvorevina koja MORA nestati!!! Kosovo Republika!!!
platit će brega
cekaj ba kakve dusevne boli kad ovaj covjek nema duse ..
SINOC BEZE SALTAM KANALE KA NA FTV DVA KRMEĆA LIKA..BREGA I BAKIR...IZGUBILI SU JEDNOG PRETPLATNIKA
Mi smo cist narod. Mi se peremo a ne ko ti, samo razbrljas i raskeljas g..vna po sebi papirom. Zato sm.rdi trag iza tebe. lijeci se
dodo dudlaj ud
jelto onaj sud štoje nesrbsko stanovništvo slao na Manjaču.takve sudove diktatori i fašisti podržavaju kad rade po njihovom nalogu.
Naucno dokazano: Bosnjaci su nasljednici Ilira, a Srbi I Hrvati, genetski gledano od 5. do 7.vijeka naseljavani Slaveni. Tako da Bosnjaci i Srbi imaju razlicito porijeklo. Hisrorija bosnjaka www.wikipedia.org
Nijedan bosanski ban ili kralj u historiji nije bio pravoslavac. Svi su bili katolici pod pritiskom Vatikana, dvojica su bili bogumili a jedan od katolika u stvarnom zivotu bio bogumil a izjasnjavao se kao katolik (pod pritiskom Vatikana).Bogumili primili islam i postali muslimani. To je istina a tebi preporucujem da se lijecis. historija bosnjaka www.wikipedia.org
Da Bosnje imaju imaju petlje, tuzili bi Dodika za negiranje genocida, jer upravo to nanosi dusevnu bol prezivjelim zrtvama genocida i bosnjackom narodu, pa bi onda trazikli njegovu otavku jer ih negira i iznosi laz o Bosnjacima, a ne bi ni u ludili dozvbollili da se toboznji bosnjacki clan predsjednistva sastaje i dogovara sa nekim ko negira taj narod. Da Bosnje imalu umalo mozga pokrenuli bi samo pitanje postojanja genocidne tvorevine medjunarodnim pravom, al bosnjama je vaznije pojest, popit i poklopit. To je sve.