Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ti je ono deficit Budžeta RS za ovu godinu ??????
E dudiku, jmislim da ti ovo izjavljujes da umiris srpski narod, jer rs se raspada, eto u Brckom presecena, Srebrenica nije pod nadleznosti rs, znaci ti brkas pojmove, a znamo mi dodik dobro da se BiH nece raspasti sve dok postoji ijedan bosnjak u bih, pokusali su i srbi i hrvati 92-95 kad smo bili puno mocniji od bosnjaka pa nije uspelo a kamoli sad da uspe, i sto zalis za srbijom, bosnjaci ce reci i tebi i svakom ko zali za srbijom i hoce snjom da zivi:kupi svoje stvri i idi u srbiju, i jos ce ti dati da poneses onoliko zemlje koliko se za cipele-opanke zalepi, e mozes ti sanjati o nekakvom raspadu bih a u prolece kad se probudis otvoris prozor a ono bosnom behar probeharao, zasto lazes i sebe i svoj narod i nas, ti znas da je bosna trajna a sve ostalo je prolazno, ti znas da je bosne bilo, da bosne ima i da ce bosne biti svidelo se to kome ili ne, ne trebaju amerikanci da kako ti kazes spasavaju bosnu, bosna ima svoje sinove koji su je branili i odbranili i koji ce je braniti
Dodik glup si. BiH zivi zato sto to zele pariote BiH i njen najbrojniji narod.
Pa razumljivo je da Dodik nije zadovoljan istinitim izvještajem određenih tijela Evropskog parlamenta jer sada ispada da mu je sav onaj izdvojeni novac (od strane institucija manjeg bh entiteta) za lobiranje po svijetu protiv države BiH (kako bi joj se između ostalog ukinula i potrebna podrška/infuzija međunarodne zajednice) u stvari bačen niz rijeku (žali Bože para). Pored toga, nakon ovog izvještaja Dobrica Ćosić bi mogao da bude razočaran svojim potrčkom Dodikom.
do posljednjeg za Bosnu!
\"Onima koji nisu za dogovor i ne žele dogovor i rješavanje problema, treba dati određeni rok nakon kojeg, ukoliko ne budu spremni za dogovor, treba nastaviti bez njih, a oni svoju novu šansu trebaju tražiti na nekim idućim izborima u BiH\", kategorički je istakla državna sekretarka SAD-a. ......... e pa sad koji su \"oni\", a koji vec \"oni (drugi)\", naravno da ce svako tumaciti kako mu odgovara... dok Klintonova nije rekla ama bas nista novog i znacajnog, odnosno od onog vec poznatog... \"kako se dogovorite\", samo na malo drugaciji nacin... ;)
Opet ova rospija Dodik, pa što ne proglasi već jednom secesiju !??
sto je najtragicnije covjek je apsolutno u pravu samo mi ne vidimo dalje od nosa
Ti si iz Srbije i došao bi prolijevati krv u Bosni. Pa vi Srbijanci niste agresori. Bliže ti je da odeš i braniš svoju dedovinu na Kosovu, naravno ako ti je deda šok.
@Raska GLUPANE GDJE SI TI TAKVE GLUPOSTI NAUCIO!!!!!!!!!!!!!! PA SVI SMO ISTI NA OVOJ PLANETI, NASTALI SMO OD ISTOG PRETKA. KAKVE VEZE IMA KO JE RUS A KO NIJE FUJ!!! KAKVE ISPRAZNE PRICE, ZAR NEMATE DRUGOG POSLA NEGO BAVITI SE TAKVIM GLUPSTIMA... PORUKA AMERIM: VI STE NAM DOVELI DODIKA PA GA SAD VI I OBUZDAJTE
Za one koji spominju Rusiju , bilo ih je nekoliko . Raška i rašani je jedan od srednjevjekovnih naziva za Srbe ili jedno srpsko plema . MI Rusiju zovemo tako ,a oni sami sebe i čitav svijet ih zove RAŠA (po Vuku ) samo su progutali zbog zime K . Dakle RAŠKA - RAŠA , pa neka neko kaže da Rusi nisu od Srba nastali . Što implicira da su Hrvati ,Bošnjaci ,makedonci ,Bugari i ostali braća sa Rusima .
Nabacite na ovu njegovu sliku one male brčiće i dobit cete sliku covjeka koji je zapoceo 2 svetski rat.
Ako se u BiH uskoro ne pocne stvarati Bosanska nacija, drzava ima jako male sanse da opstane. Ideja o samostalnoj BiH je \"oteta\" preko noci od strane bosnjackih izdajnika. BiH nema opstanka dok se svako stado ne obracuna sa svojim izdajnicima. Ja bih preporucio da to prvi pocnu raditi BiH gradjani muslimanske vjeroispovjesti, i da tima pokazu da im je zaista stalo do BiH. Ovo prepoucavanje ciji je \"narod\" u pravu je besmisleno. Postoji samo jedan narod, koji posljednjih 20 godina cijepaju bolesni umovi...
ma budala nista drugo,a ovaj glupi narod odmah ko lafo \"BRAVO PRESEDNICE\" glupi ekavci (drekavci).............
muslimani su sad stvarno preterali,oni jos prete,A ljudima je strpljenje VEC na granici,licno znam bar deset ljudi sto je spremo naoruzano do zuba da svakog trenutka krene put janje i kozarca,stradace nevini ljudi,pa jel ima neko normalan DA tim idiotimA kaze da se smire i da bosanske hriscane ostave na miru,jer mi smo za slobodu nase dece spremni da prolijemo litre i nase i muslimanske krvi ako treba!
PA JE.B.E.MU M.A.J.K.U HOCE LI GA VISE NEKO KOKNUTI !!!!
ajde bre ako kakvo srranje nastupi mi se uvijek možemo pouzdati u ruske konvoje vodke koje danas šalju našoj braći na KOsovu