Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo sada svi, cijeli stadion - Miile Miiile, krme debelo, krme debelo, krme debelo! Genocidaši, svijeća vam je pri kraju, a i zora će skoro ;)
BiH nije da nece, BiH ne smije da prizna Kosova, zar ne?
hajde malo mislite o poziti9vnim stvarima,ne palite nacionalizmom, to i jeste ideja ovih političara
To ti čito Manifest 2083?
pa posjeti pristinu ako imas m.u.d.a
Nedaj Mileee,ode sve u pm.....
Sto se tice RS , procitajte malo EU planove za Kosovo.Jedino trajno rijesenje je podijela Kosova i referendum u RS za odcijeoljenje jer multi etnicnost je propala na Kosovu kao i u BiH.
Ne pita se RS nego narodi u BIH, tj. Hrvati,Bošnjaci i Srbi. To je velika razlika ili lapsus gospodina dodika.
Priznajemo Kosovo!!!!
Dosta ovog papagaja Dost Ilegalnog Daytona Dosta Agresije na RBIH! Potpisite Peticiju Da Vratimo jedini legani ustav RBIH! http://www.facebook.com/
Dejtonski sporazum ste legitimisali i vi sami, tj potpisali, vas dobri rahmetli Alija, a bogami i citav svijet, pa ne znam sta se sad nadate? Tim sporazumom je R BiH zvanicno prestala da postoji, to ste i vi potvrdili, i sad kao ne valja vam...e malo vam je kasno, vidite. Ovakvu BiH ste sami potvrdili, sad je morate voliti ako hocete ovakvu kakva je jer vam nema druge. Ili ako slucajno ne mislite da ratujete pa da vam citav svijet konacno vidi lice. Gdje je ta multietnicnost? Go RS, sve najbolje zelim FBiH.
ne prodje 7 dana a da ovaj meded ne izjavi nesto protiv muslimana gadi mi se vise da citam o njemu mrzim njegovu sliku kad je postavite ajde molim vas ignorisite vise ovog lika ne pisite o njemu nek se srbi hrane tim nekim laznim patriotizmom jer njima obecaje neku nezavisnu republiku sumsku a ja cu da im porucim da mogu da idu iz BOSNE traktorima mirno al zemlju ne damo... Srbadijo dosta vise tog vaseg nacionalizma ako mislite da ste osvojili rat zato sto ste pobili 8 hiljada civila u srebrenici grdno se vi varate daosta je vise tih vasih laznih denerala ratka, karadzica i ostalih genocidasa vama je amerika svorila tu genocidnu tvorevinu i zaustavila armiju BIH pred banja lukom i zacepite vise te vase gubice manje lose pricajte o BIH sto je vise budete voljeli bice bolje jedna je BOSNA I HERCEGOVINA
Dakle, ovdje je neko polupao lončiće. Srbima u RS je u interesu da BiH prizna Kosovo, jer se na taj način priznaje da je presedan moguć i prinjenljiv u drugim državama širom svijeta. dok bi se Bošnjaci trebali ponašati poput Španije; Slovačke, Rusije itd. i svih onih koji se boje da bi se taj presedan mogao primijeniti i u njihovoj zemlji. Dodik ovdje ne štiti interes BiH Srba, nego Srbije, a Bošnjački političari se rukovode samo jednim ciljem, koji nije ni u čijem interesu - da napakoste Srbima pa makar na svoju štetu.
PRAVI PREDSTAVNIK G.E.N.O.C.I.D.N.O.G. NARODA
Jos ovo......: Sve milijarde koje sam pok-rao ce sluziti za obnovu svih dzamija puteva fabrika muzeja infrastruktura skola kuca zgrada itd. sto su servija i moja braca slijepa un-istila...:)))
Priznajem Bosnu i Hercegovinu ko zemlju svih Bosanaca. Volim zemlju Bosnu i Hercegovinu. Borit cu se samo za nju. Kunem se u ime Svetog Save...:)))
Priznajem oficijalno Republjiku Kosova. Priznajem i volim Ustav Republike Bosne i Hercegovine. Na vjeru slavnih prava svih Bosanaca , kunem se da cu oslobodit Bosnu i Hercegovinu do Srbije i Dobrice Cosica...