Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rjesenje u BiH je vrlo jednostavno: no Serbs - no problem. Vidi pod: Republika Hrvatska.
a nije se ni rs proslavila nesto kao eksperiment srpskih zlocinaca
Bas je simpaticna ova s.toka balincadska kako oni vode racuna kada je Dodik prdnucno,kada je k.akio.Dave se njegovim s.mradom od p.rdeza
@Genocid tvoja nacija je nastala na suzama pobijenih i porobljenih Srba,stvoreni ste da nas unistie i necete se smiriti dok postojimo jel smo mi dokaz vasih zlocina.Izdali ste Bosnu,izdali ste svoje komsije 1941 kad ste malim bebama vadili creva,1914 kad ste iste slali u PRVI KONCETRACIONI LOGOR EVROPE ,u Hercegovackoj pobuni ,u Slamanju Srpskog usanka ,Dahije su bili vasi,ZMAJ OD BOSNE je digo ustanak kad su vase krvave orgije i za Sultana postale previse,vi niste Sloveni ,niste ni Azijate samo Bog zna sta ste ,mada se pitam sto stvori nesto ko sto ste vi ,stvoreni da budete izdajie.Znamo da vi ocete da nas istrebite ,pokusali ste odkad ste stvoreni od Turaka ,vasa mrznja potice od zelje da zavrsite oso.Mozda i uspjete ,bar onda necemo djeliti isti vazduh sa rasom bez trunke srama i casti
ova srpska fasisticka tvorevina nastala je na genocidu i suzama protjeranih Bosnjaka!
Dodike Bosančino tvrdoglava, prođi ispred svog auta pa čučni i pročitaj nam ona tri slova na plavoj podlozi tvoje registarske tablice, kad to uradiš ustani nekako i idi iza auta, opet čučni pa glasno vikni ista tri slova B I H Onda opet nekako ustani pa nazovi svog vozača službenog auta i neka ti on izdiktira koja tri slova stoje na tablici naprijed i nazad na autu, pa ako ti i on potvrdi da su opet dva puta ta ista tri slova B I H, onda će ti valjda konačno ući u glavu u kojoj državi živiš sad, nadalje i ubuduće :))) HAHAHAHAHHAHAHAHAHA... krkane nekulturni balkanski
OJ srpska iz DVA dela kad ćeš opet bito CIJELA?!
Sve u cemu su Srbi direktno ili direktno ucestvovali raspalo se, pa krenimo redom: Hvalili su se da su oni glavni u izgradnji Kraljevine SHS kasnije kraljevine Jugoslavije. Pa se to raspalo. Kasnije su se hvalili da su oni najzasluziniji za stvaranje SFRJ, iako je Tito stvorio, cime je i potvrdio vladanje tom tvorevinom do smrti 1980, pa se i SFRJ raspala. Onda su Srbi izmislili neku vjestacku virtuelnu Jugoslaviju Sveznu Republiku 1992 pa se ona raspala prvo na Drzavnu Zajednicu SiCG a kasnije se Crna Gora odvojila od Srbije. Tu nije bio kraj kasnije je i sama novonastala drzavica Srbija pocela raspadati 2008 kada je Kosovo otislo. Ne treba zaboraviti i avanturu u Hrvatskoj u vidu srpske krajine koja je nestala u Bljesku i Oluji. Dakle sve sto Srbi naprave to je neoddrzivo. Novokomoponovana drzavica Srbija sada je pred raspadom jer Vojvodina je vec republika a i Sandzak je vec autonoman. Jasno je ko dan da su Srbi kao narod jedan neuspjesan projekat Rusije i da ce nestati belom kugom!
\"BiH je neuspješan eksperiment međunarodne zajednice\" opet krivljenje istine. Mislio je reći : Republika Srpska je neuspješan eksperiment međunarodne zajednice !
Svjestan budi laktaski mafijasu da ce tebi biti zagarantovano mjesto u zatvoru gdje ce te gladiti jedan jos deblji od tebe i to neo*brezani sa sifilisom posto je to vama srbima vjekovima preneseno s oca na sina pa ste zato i zli, mozdane celije su vam zagadjene opasnim virusom koji unistava od kolijevke sve zdrave celije. Neoteasana budalo i genocidasu srbine , bilo je Bosne i prije tebe i tvoje zagadjene srpske bratije i bit ce poslije tebe i tvoje zagadjene srpske bratije ! Zapamti !!!
Zivjela nasa Domovina Republika Bosna i Hercegovina !
J.e.b.e.s i nas sve narode redom sto zivimo u Bosni, sto smo mi dozvolili da budemo tudji eksperiment...
Kaki mi se na ovog koji negira sve sto je Bosansko !
mile sta bi od referenduma.hahhaha...tebi je dobro u ovom \"eksperimentu\" jer bi u srbiji maximalno mogao bit poslanik u parlamentu i niko te ne bi jebao za suhu sljivu a ovako si ipak \"president of genocide republic\"
VIDI..POSRAO SE NA VLASCE KRIVOSLAVNO,GENOCIDNO-ODBACENO OD LJUDSKOG RODA I BOGA LICNO!Ma..nema veze,glavno,da je govnetu toplo pod mojim govnetom...
Takoi je Dodik - ova sranja od entiteta odmah treba ukinuti i prestati sa eksperimentom. I pod hitno se vratiti na ono sto je bilo prije eksperimenta - REPUBLIKU Bosnu i Hercegovinu.
seri seri moj golube bijeli