Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je najgore, upravu je. Da je normalna ovakvi k\'o on bi bili davno uklonjeni iz politike.
eh nek si ti normalan medjede...
SERE MI SE SERE NA BIH
to je seljak iz laktasa koji samo laje vidi se po njemu i njegovoj prici dobro kaze stara poslovica stari pas laje ali ne ujeda
UPRAVO ,TAKO,samo-samo jednu Stranku i to onu koja se zalaze prvenstveno za PRAVOSLAVNI narod u bih-kako se glasovi nebi bespotrebno gubili ili odlevali negde u nepovoljnom pravcu -Potpuno ispravna preporuka gos,PREDSEDNIKA RS_@ !!!
Dabogda ga infuzijom hranili, Dabogda pomocu proteza hodao, Dabogda molio za smrt a nemogao umrijeti
Mora biti kad je \"najmoćniji\" iz jednog od bosanskih naroda nenormalan. Kakve vođe takva i država!
srbi su teroristi, srbija je fasisticka i nacicsticka drzava ratnih zlocinaca. srbi=ruske vampirske krvolocne azdaje!
To su ta mjesta gdje Dodik na političkoj retorici dobija podršku,to su sela sa velikom većinom polupismenog naroda koji nasijeda na jeftinu retoriku,dobro je kazano laktašenko čak na toj retorici,koja očito pali,kupuje i socijalni mir,samo dokle,srušit će se jednog dana sve to kao kula od karata.
@Wow govedima
Vid vid ruski fasisticki puno-praznoglavac... Genocidna tvorevina-cettnitet ode u WC-toalet...!!!
Covjek je rekao istinu a to je da je ova zemlja totalno nenormalna, E sad sto on ne zeli da se ova zemlja barem malo unormali je nesto sasvim drugo. Iskreno, nisam bas sasvim siguran da i na Federalnoj strani su svi za normalnu drzavu. U nenormalnoj drzavi svi politicari redom profitiraju a narod gubi. I okanite se price o RSu kao genocidnoj tvorevini jer su je nasi Bosnjacki politicari u Daytonu i pismeno aminovali tj. dali su joj legitimitet. Trosite energiju bezpotrebno ponavljajuci to.
Iznio je i stav kako narod u RS \"mora uvijek da bira samo jednu političku partiju, bez obzira koja to bila, jer samo ona može snositi politiku odgovornosti za ovaj narod\". Samo je presutio da onda ta JEDNA partija moze imati samo JEDNOG vodju a taj JEDAN vodja je u stvari RS. Da se podjetimo: Partija je Hitler, a Hitler je Njemacka kao sto je Njemacka Hitler. Na ovoj izjavi i sam Staljin bi mu pozavidio.
@srblje,imaš maxuz selam,samo tako nastavi,za ka.anje doticnih spodoba preko Drine imas hambaš od mene,znaš dje xD
Dodo magare moje malo jeb.em li ti krv.avu vla.sku ma.jku u po pi.zde.....
Bravo MIle. Svaka ti je na mjestu.
Bravo MIle. Svaka ti je na mjestu.