Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama treba dogovor i bolje sutra,to je evo krenulo.Ja sve podrzavam samo da se maldi zaposle i da krenemo ka boljitku,a kako gledam ovo bas tako izgleda.
Naravno Mile,ako se nastavi ovako normalna suradnja,kako je to do sada bilo,pa i danas,nece biti problema da izadjemo iz krize i da BIH konacno vidi sta je to EU.
E jeste i vi ovdje svi naivni. Neće ova država nigdje maći prije nego li makne Srbija. Nema nam ulaska u NATO, sve dok i Srbija u njemu ne bude. Nema nam približavanja EU sve dok se Srbiji ne omogući pristupanje EU. Tako stvari stoje. Srbija nas preko RSa drži u klinchu i tu se ništa ne može. Ali, nije sve tako crno. Umjesto MAPA i EU integracija, naši političari bi se trebali ozbiljno pozabaviti korupcijom i lošom ekonomsko-socijalnom situacijom.
6 bandita bjelosvjetskih izbacili pozitivnu vijest i narod se veseli bit ce bolje.Zar je to sve sto mozemo, veselit se supljim rijecima? E moj napaceni narode Bosne i Hercegovine!
kakva ba eu..to je kaurska unija....gdje mjesto imaju samo krizari..nama tu nije mjesto..zasto nako mocna turska nemoze u eu,a cigancka bugarska moze.................pa to je krscanski svijet..malo nam je bilo sto nam je austrougarska podjelila bosnu nabosnu i hercegovinu..a njemacka je srbima dala sandzak...........zasto bi mi sad sa njima u uniju,,,,,,..........??????
Pa zar se nisu trebali sastati u kafani. Ovo nema smisla. Daj vratite se u kafane, tamo vam je mjesto. A ako zatreba i kafanska pevaljka, tu je Mile Dodik.
dabogda se bilo sta dogovore da se nesta radi, ali bgm nije ovo prvi put da podaju ljudima maglu! dok stranci ne dogovore i ne odluce sta ce i kako ce biti nema ovdje nikakvih dogovora!
koje piz*de cet*nicke ovdje komentarisu....?????
dodik ako nas prime u evropu eto ti bosna cjela samo nam ostavi bascarsiju da nam bude ko vatikan, a mi cemo svi u svecku i austriju da gastarbajtamo
Truni pi*zdo genocidna u `Aguuu!!!!!!
do kraja godine ko ziv ko mrtav
hihihihihihihihihihhihihihhi ma ovo je dogovor dodika i tihica,sad ce te vidjet kad tihic pokrene vitalni nacionalni interes i nema nista od tog posla hahahahahahahahahaha
Ја мислим да већи будала на свијету нема од ови потурица-мошњака, што се с мржњом и геноцидношћу такмче на овоме порталу. Вас нема потребе блатити, ви то сами о себи чините.
@Simerijanac Hahaha Od koga je i mnogo je! Cudno da nije rekao (kao po navici) da "nestaje BiH" Izgleda da i on dolazi pameti....ili...."snijeg pada da pokrije tragove...." ps Zivjela BiH!!!:-)
Ovo je stvarno smijanje narodu u facu, ovamo Dodo svako malo govori da je BIH trula država i da se ne može nazvati državom, čak je i javno rekao u ''Presingu'' da mu je zadatak da, citiram ga ,''demontiramo BIH koliko god možemo unutar Dejtonskog sporazuma''. Sada isti govori da bi BIH do kraja godine mogla aplicirati za članstvo u EU. Be.zob.razluk
Znaci li to da drzava BiH uopste nema svoje imovine,nego su vlasnici entiteti? Zamolio bih nekoga da mi pojasni,hvala
spusti se na zemnju covjece