Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
VIDI OVIH SRPČIĆA ŠTO SU SE PREPALI SDPa . ZNAJU ŠTA IH ČEKA.
MILE VOLI DŽEM MILE MILE VOLI DŽEM MILE
Zivot mi je otisao dodjavola...
SELJACINA MAFIJA FASISTA SILLEDZIJA KASAPIN KRIMINALAC NACCISTA i NEPRIJATELJ i AGRESOR SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE , EO STA JE KASAPIN I FASISTA MILORAD DODIK...!!! SIKTER U SVOJU MATICU KRVOLOKA-VAMPIRA I BARBARA-TERORISTA \"RUSIJU\"...!!!
Sada samo dok se to sve zavrsi izbaci SDA i iz Kantonalnih vlasti i iz Federalne vlade samo tako mozes opravdati sve ove stvari i bolje je sa HDZ-om nego sa SDA.
Molim vas da u tekstovima koje postavljate ne koristite termin \"zajednicke institucije\" za institucije na drzavnom nivou BiH koji se prema ustavu nazivaju \"drzavnim institucijama i institucijama BiH\". Termin ZAJEDNICKI inputiran je da aludira da je BiH neka zajednica, a BiH je prema izricitom slovu ustava drzava.
JA NE VJERUJEM SVOJIM OČIMA NEGO DODIKU
hahah ! Igranka je pocela.. bit ce ponovo svako vuce na svoju stranu ! svi skupa a niko ni skim ! Hahaha !
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-16356247 OVO JE PRAVI IS/LA,M dodig i covic su brana prootiv mus.limana
nece biti ni jednog ni drugog jer skontajte sad ako ima vjece ministara nema budzeta i obrnuto
Boze dragi Izet Fazlinovic i LUD ZBUNJEN NORMALAN su toliko normalni za ove nase UHLJUPE da se samo kaze NEK NAM BOG POMOGNE ali i on je vidio skim ima posla pa ni od toga nema nista
Sto bi ja onog Tihica natako,al ima hemoroide od Dodikovog natjecanja.
jesu li se ovo napokon ovi lopovi dogovorili....narode ide naova pljacka, sve dok imate krvi ovi ce je ispijati...sretna vam nova 1076 godina....u tim godinama i zivimo...kmetovi, robovi i robovlasnici