Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akademik prica se po doboju da ti je mama davala picke svakom srbinu, a neke glasine isto kruze da se nagutala srpske kite na kilometre... kazu da si pucao sto nisi mogao vise da gledas gde je karaju...ona je veoma dobro dosla u doboj a ti jadnicak kopile ne smes u kafic da udjes hahahaa
Ha ha ha ha! Jooj, \"Petlovo brdo-Kalemegdan\" :) :D ...... ....... Hej Akademik, lud si 100% :D .......... Nije vise BG-pashaluk, vec Petlovo-Kalemegdan :D :D :D :D :D :D :D :D :D
DOĆI ĆE DAN KADA ĆE SE SRBIJA-SMRDIJA SVESTI NA KOTU \"PETLOVO BRDO - KALEMEGDAN\"!!! :-) JEDVA ČEKAM TAJ DAN KADA ĆE SRBIJA-SMRDIJA BITI MANJA OD NAJNOVIJEG MODELA \"NOKIE\", A DOK TAJ DAN NE DOĐE, UŽIVAĆEMO U OSTALIM JADIMA KOJE PROŽIVLJAVA OVA GENOCIDNA KVAZI-DRŽAVA, POČEVŠI OD REPUBLIKE KOSOVO, PA SVE DO TUŽBE ZA DRUGI GENOCID KOJI JE REPUBLIKA HRVATSKA PODIGLA PROTIV GENOCIDNE SRBIJE KOJA SMRDI NA HITLERA!!! PS. ILIJA, RUKA TI SE POZLATILA! ;-)
Doci ce taj dan kad se Bosna s vede na Sarajevsko- Zenicku kotlinu , i to bez Kiseljaka gdje je doticni rodjen a gdje ne smije ni prismrdit . Jedva cekamo taj dan .
malkom ti si primjer kako multietničari razmišljaju
cujem sa se srbi polako sele iz podrinja..! u foci prodaju srbi svi svoju imovinu..! ali sve rade tajno..! strah je veliki zavladao izmedju samih srba..! ja to vjerujem, jer su mnogi iz rudog i rogatice vec u srbiji..! ima dosta podataka da mnogi srbi traze zamjenu iz foce za sandzak..! ......! Sretan Dan Drzavnosti !
@Doc Bas si me nasmijao uvodeci Amere u pricu,hehe. Svaka ti cast. Mislis da Amere zaboli patka za ovom vukojebinom od drzave??? Ti stvcarno mislis da ce Ameri i MZ nekoga smijeniti??? Utuvi si u glavu da su takva razmisljanja proslost, Dodo se utalio sa likovima iz MZ-a. Ne prkosi on zato sto je blesav, vec zato sto zna da moze i da ga niko nece skinuti s pozicije. Sto prije prihvatis da je Dodina zadnja bice ti lakse. @antifasizam Komsija, ne lupetaj ! Republika Srpska je nastala kao odgovor na preglasavanje i na izigravanje jednog naroda. Ti i dalje slijepo prati Haretovu secijsku politiku i uzivaj ! :)
Ilija prestavi se fikrete svojim punim imenom, ovi dana ima nekoliko likova muslimana koji se prestavljaju kao hrvati, pa ih onda pravi hrvati popljuju i osramote ahhaha ako si fikrete toliko protiv srba nemoj se bojati nego otvoreno reci ne koristeci nick nekog hrvata hahahahahaaa kakvi su poltroni ovi muslimani, zalost
Sa Vama i s\' takvima kao sto se Vi - ova drzava i svi njeni građani imaju perspektivnu i svijetlu buducnost - ×××××××××× Dragi nas Predsjedice - Sretan Vam Dan drzavnosti !
@ilija: Ej ako se lozis na mrtve idi zadji na neko groblje pa redom :)))
Ilija nekrofilija
Lijep pozdrav! Kao prvo, želio bih Bosni i Hercegovini čestitati Dan državnosti i poželjeti svako dobro u ime Republike Hrvatske i svoje osobno ime. Kao drugo, imam jednu poruku za sve četnike-fašiste koja glasi: JEBEM LI VAM TAKOZVANU \"SRPSKU\" NACIJU I JEBEM LI VAM KURVE ČETNIKUŠE U GROBOVIMA GRADIŠKE STARE!!! Jasenovac i Gradiška Stara, sa mrtvim četnikom se razgovara!!! Za dom SPREMNI!!!
Ma ne slavi ga ni cijela Federacija samo od Tuzle do Zenice :))))))
najbolja je pjesma ultrasa navijača zrinjskoga a glasi: ti si prvak ŠUGAVE ZEMLJE, ti si dio MOSTARSKIH SNOVA, ti dolaziš sa ZAPADNE STRANE i volim te bola...... sto bi mi još dodali...jebem te bosno ,jebem te ja Hrvatska moja domovina
Pardon, Federacijoooo!!!