Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izvini radovane mozes i na tv...
moj radovana mozes ti samo mastati o aidi i dalal i gledati ih samo sa brda kao sto vi misevi inace gledate sarajevo....
Ne pokusavam, niti zelim raspravljat o ukusima.Ponavljam da mi je HAYAT-ov program naj,naj. Imamo kablovsku i time samim mogucnost da biramo kanale. Kad bih mogla birat placala bih pretplatu na tu tv kucu.mislim da dijelim misljenje mnogih..... Svima bez obzira koji program gledali zelim SRETNU NOVU GODINU.Sve Vas voli jedna gracanka.
VAMA JE I GOVNO S PINKA BOLJE NEGO BILO STA NASE DOMACE! ZAKOGA SU LJUDI GINULI??????? HAYAT! BICE BOLJE DOGODINE!
erecto!
u svemu !!!
u čemu?
Radovane šumski majmune....... Šta si navalio na Aidu i Dalal ??? Ti i takvi kao ti im ne mogu priči na kilometar, a kamoli šta drugo..... Ti bi nešto.....????...... Drž, se šume seljačino, a nama pusti da uživamo slušajuči i gledajuči dvije najljepše cure u državi............
joj Dalal je gadna u p.m. isto lezbejka.ko ono zguzi ja mu kapu skidam.ne znas jel musko ili zensko.bljak ! aida je vec druga prica.njoj bi ga slozio bez imalo razmisljanja. jos da mi zapjeva pridji mi skini mi uuuuuuuhhhhhhhhhhhhh... oci bi joj ispale kad bi joj ga sukno ! nek joj je babo ratni profiter zaplatila bi ona za sve !!!
MAHATIR, ODNOSNO MAHATIRA LJUBAVI MOJA SJETI SE STA SMO RADILI ISPOD MOSTA U GORAZDU PRED SAMI RAT I POSALJI MI SVOJU MAIL-ADRESU.. SRETNA TI NOVA GODINA I VOLI TE TVOJ...
Super je bilo i vani i uz kucnu atmosferu, ko se nezna zabavljati njima i nije lijepo bilo, Sretna Nova Svima i puno srece u zivotu i da ako bog da nova 2004 Svima nama donese jos Bolju Domovinu i da pokazemo da mi mozemo Nasu Bosnu i Hercegovinu jos ljepsu napraviti, !!!!
Sretna nova godina !!! Puno srece i veselja svima !!!
Bez imalo zelje da me se dovede u vezu sa ratkom, Hayat je imao ocajan program za ljude koji su gledali preko TV, plus nikakva imena a da ne govorim o "pjevanju" na playback, mislim uhvatih prenos sa Pala, cak i gore u sumi se pjevalo uzivo. S druge strane OBN je bio fenomenalan sto je i MORAO biti s obzirom na cijenu, dva velika imena, plus pjevanje uzivo, dobar i zanimljiv program i raspored i sve ukupno je izgledalo puno bolje nego Hayatov ego trip sa samozvanim tv i estradnim zvijezdama.
Sretna Nova Godina i posebna cestitka Haytovcima za super program.Nisu losi ni OBN-ovci....Gracanickom nacelniku Helicu cestitka za prvi organizirani docek na otvorenom.Ma super je bilo i ponovo svima sve naj,naj......
U Tuzli je na korzu bezveze docek bio niko se nije potrudio da se nesto napravi kao u velikim svjetskim gradovima..... sarajlije su dobar docek napravile cestitam!!!