Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad mamlaze..LAŽEŠ PSINO..ŠTA SE ČEKA..DO KAD..MRŠ GNJIDO SMRDLJIVA..NEMA POPUŠTANJA NITI PRED JEDNIM I JEDINIM RATNIM ZLOČINOM..U ZATVOR BAGRU STRPAT..NA SVIM STRANAMA.
srpska posla!!!
devetnest godina traje istraga, tuzioci se ne obaziru na pritiske i neznaju kad ce istraga biti zavrsena. super.
A smiju li ce ratni zločinci najnovijegpazara kročiti na teritoriju RS-A?
i ja mislim da srpska strana koči od početka ..hahahahahah..majmune smrdljivi..
Srbi dobijaju kredit od brace Rusa u vrijednosti od 3.5 milijardi dolara za vojsku mislim da ce ti biti sasvim dovoljno da ih sve osudite na po 15 godina
ili u limburgu mjesecu ili 30 i 31 februara..
jes,jes,aha..vidjeli smo sa Ganicijem..koga farbaš?
A zbog čega Milorad Barašin izbjegava da procesira šefa svoje bande (Milorada Dodika) ??? Kakve su finansijske relacije između Mafijaša Barašina i njegovog zapovjednika Dodika ???
Nesto mi se x-ovci od jucer umirili.Valja polahko pakirati stvari za zatvor jer kome neuspije drzavni udar on je pushing i mora u zatvor
Milorad Barasin je jedan od ljudi koje najvise cijenim. I ova izjava je sasvim na mjestu. Svaka cast gospodine Barasin
A sta cemo kad istina izidje na vidjelo? Hocemo li se osloboditi cetnistva ili zabluda?