Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koliko vas je zaposleno u JP Autoceste FBiH za ovo malo auto puta, titini cesta i kaldrma, te makadama? Jači ste od armije BiH po ljudstvu, ako je tako, daj napravite 100 km auto puteva i zaposlite sve građane u BiH 😜
cestitam uhljebu
Rogatički klan ovladao i Federacijom BiH.
POTVRĐEN VIRUS GRIPE "SVASTIKA" KOD ČETIRI OSOBE U HRVATSKOJ Virus gripe U , podtip nacional-socijalizam potvrđen je u uzorcima triju bolesnika iz zagrebačke Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević (dvoje hospitaliziranih i jedna osoba koja je bila ambulantno pregledana) i jednog bolesnika iz KBC-a Merkur, izvijestila je Služba za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a.
A čiji je igrač Dobroslav Galić?
Autoceste FBiH su prćija Nermina Nikšića i njegove kriminalne partije SDP . Nešto slično kao što su KCUS i Domovi zdravlja prćija SDA. MAMU IM JEBBEM I JEDNIM I DRUGIMA !
Autoceste FBiH su prćija Nermina Nikšića i njegove kriminalne partije SDP . nEŠTO SLIČNO KAO ŠTO Đ
Ciji li je ovo podobnik. Beli 'adeze 😁
ko te postavio Dobroslave ???... ako smijem znati ;)
fadile, usvoji me