Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je shvatio da hodate po tankoj zici iznad vrlo duboke provalije . Mislimda je to dobro za sve .Jeli treba jos klanja ,razaranja,invalida i hm. borackih dodataka...!Dejton je jedini recept po kojem moze opstati BiH .Sve ostalo je minsko polje iz kojeg bi ova drzava izasla veoma osakacena!
Sve što je Tihić danas reko u skupštini ja kao Hrvat podržavam apsolutno sve ,samo ako to nije drugačije jedno priča drugo radi jer to kod naših političara ide tako.
pa vidi covjek na cijoj strani je pametnije bit\'.
abc, mislis na balkanoidiotidne izjave i pojave koje bi trebale biti neka vrsta ljudskoga roda.
dobro je tebi i vako i nako sve dok se ti nesto pitas o ,,svom\'\' narodu tebi je mrak.
A dobrog naslova, covjece!!! Pravo se covjek nasmije citajuci izjave ovih Balkanskih politicara, a bogami i citajuci komentare po portalima! Da se od sve muke grohotom smijes!!!
@Harambasa, ne vrijedjaj ga, nije on gargamel, on je SLOBA Tihic, kabadahijin poturica, isao danas da prica u srpsku \"supstinu\". Ukratko, SDA spasava samo puc u stranci protiv SLOBA. Nikad ova SDA pameti. Zasto uvijek izdajica je vodi?
ma ovaj tihic budala treba njega malo kod frizera poslat
Do kada ce Bosnjacki izdajnici i minderasi poput ovog gargamela Tihica i cetnickog agenta spasavati genocidnu tvorevinu.Izdajnicko smece ti i tvoja lopovska minder stranka ste najvece zlo Bosnjackog nardoda i drzave bosne i Hercegovine koje jeupravo dovelo krkana Duduka i legalizovalo GENOCITETE a tvoj odlazak u Genocidnu skupstinu i spasavanje iste je samo jos jedan u nizu dokaza da si cetnicki agent zajedno sa Alijinim sinom minder izdajnikom i lopovom Bakirom Izedbegovicem koji bi pruzio ruku pomirenja Genocidasima dok oni otvoreno unistavaju BiH.Povraca mi se na vas djubradi izdajnicka vama ce mo suditi privima i to patriote i borci ove zemlje cije mindere ste dobili na krvi nasoj i nasih saboraca a djecu tih boraca zaboravili kao i invalide koji su Bosnu natopili svojom krvlju.Pljackari borcima ste nakon rata podijelili certifikate lazne ,obicne papire koje sste potom otkupili i sa njima opljackali privatizovali sve ono sto Genocidasi nisu unistili i opljackali a njih i bivse radnike ostavili na ulicama .Izdajnicko pseto ti i takvi ste krivi sto je Dejtonom blokirana nasa buducnost jer ste nas izdali po ko zna koji put sto je i tvoje uvlacenje enocidasima u dupe samo produzetak agonije koja tebi i tvojim mionder izdajnicima odgovara. Doce vrijeme kad tad osklobodit ce mo mi nasu zemlju od vas izdajnika i genocidasa.