Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politicar prve klase. BiH volim te
@fs slazem se, al mi kao bosnjaci muslimani narod smo gnjide glasamo za SDP, i umjerenu politiku bakira i thica, pa onda nam evropa kriva, da smo mi ko narod njemu dali podrsku nebi sad ovako bilo, a on je jedan jedinstveni jedini, koji nije bio dvolican pogledajte sve njegove izjave i od prije ne sada uvjek taj covjek konstanta zato Harise Silajdzicu svaka ti cast!!!!!!
haris je pravi politicar za bosnjake
JEDINI COVJEK KOJI SE ISTINSKI BORI ZA OVU ZEMLJU. HARISE SAMO HRABRO, JOS TE BOSNA TREBA.
ispravka ... rs je nastao na genocidu, to je vec dokazano, samo ce se istancati dokazi o agresiji ...
Hare pasha moj vidim i dalje te pljuju ovde revizionisti, genocidasi i svi oni koji pjma izgleda nemaju protiv cega smo se borili i dalje borimo u 21 vijeku ako Svijet ne zaustavi fazisam najgoire vrste poslje hitlerovog a koji kao sto si sam rekao bolesni umovi podrzavaju onda ostaje nama ne samo da pricamo nego i da djelujemo u svakom smislu protiv svih onih koji podrzavaju genocid, povratak svih na svoje. Dobra vijest ovim hapsenjem ce biti dokazano da je ent. rep srpska nastao na genocidu .
Istina je sve to, ali slabo za to Harise mare u evropskim političkim krugovima..
Svaka cast Harise...!!! Rijec po rijec potpisujem...!!! Slijedi REVIZZIJA TUZBE PROTIV NACCISTICKE GENNOCIDNE SERVIJE I VRACANJE STATUSA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! Bosno volim te...!!!! BIH4EVER...!!!
ti si sledeci
Mislis onaj genocid da u BiH nema Hrvata i Srba, imaju samo Bosnjaci katolicke i pravoslavne vjere. Ti bi malo aimilirao nacije i to nije genocid. Mrs u Emirate pa tamo se*ri po ser*jatu.
Pa ti si i potpisao tu nagradu za genocid u Dayton\'u! Povuci potpis pa onda palamudi!!!!!!