BiH
0

Doboj: Prijemi povodom Vidovdana

SRNA
Doboj
Doboj
Načelnik opštine Doboj Obren Petrović i predsjednik Skupštine opštine Zdravko Petrović, povodom obilježavanja Dana opštine Doboj - 28. juna, prirediće danas prijem za penzionisane radnike opštinske administrativne službe.

Ovim povodom sutra će biti organizovan prijem za bivše predstavnike izvršne i zakonodavne vlasti opštine Doboj, kao i aktuelnih poslanika u Narodnoj skupštini RS i Parlamentarnoj skupštine BiH - najavio je službenik za informisanje opštine Doboj Zdravko Đuričić.

On je naveo da će prijem novinara koji prate dešavanja na području opštine Doboj biti organizivan 24. juna, a naredne semice, od 27. do 29 juna, planirani su prijemi predstavnika nacionalnih manjina, sportskih kolektiva i ostalih oraganizacija, kao i delegacija opština iz država regiona, koje sarađuju sa opštinom Doboj. 

"Obilježavanje Dana opštine Doboj počelo je 1. juna  i do danas je održano više kulturno-sportskih i društvenih manifestacija", rekao je Đuričić Srni i podsjetio da je 26. juna zakazan narodni zbor na Dugoj Njivi na Trebavi, a 27. juna polaganje vijenaca na spomen obilježja na području opštine i u večernjim časovima svečana akademija u velikoj sali Centra za kulturu.  

Junske svečanosti povodom obilježavanja Dana opštine Doboj biće završene 29. juna pozorišnom predstavom "Romeo i Julija" u izvođenju dramskog studija dobojske Gimnazije "Jovan Dućić".