Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Branko Copic se prevrce u grobu, oni protiv kojih se cijeli svoj zivot borio i kojih se zgrazavao ga prisvajaju
@Bender Rodriguez ne serem ja nego vi, fasisti velicaju partizana i komunistu hahahaha paradoks
Hocemo mi i Baketa, Dodu, Fahrru, Fadila na zidove!!!
@zoe upravo!
koji je k***c ovom narodu, hvali se uspjesima pojedinaca kao da su oni nekako zasluzni sto je tesla toliko toga izmislio, ili sto je dzeko zabio gol ili dzokovic dobio federera. pa onda rasprave ko je bio tesla, srbiin ili hrvat su toliko nebitne da je bitnije svako otkrice njegovo. a da se mu je stalo do nacionalnosti ne bi otisao u Usa i ostao do smrt. to je vazno samo vama koii ste zatrovani mrznjom
Sarajevo će se oslikati muralima Kemalomm Montenom (koji je strani državljanin,dakle uzeo je hrvatsko državljanstvo, tamo preselio porodicu, govorio kako se Sarajevo poseljačilo i kako njegova noga nikada više neće u Sarajevu (ja lično slušala) ko ne vjeruje neka se malo raspita i moralima Kusturica Emirom a zbog čega Emirom, pa to više i ptice na grani znaju. Dakle Bošnjaci apsolutno nemaju pravo na Balkanu da ocjene koga treba poštovati, može nas Kemo pljuvati ali ko pita bošnjaka?
,,..............................................................................i mUralima Kusturica.......,,
I šta je pogriješio Monteno što je rekao da se Sarajevo poseljačilo? Kako god sabereš proveo je više vremena u Sarajevu nego ti i imao je materijala da uporedi različite periode.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
najbolji među Srbima
Je ne kaj Nikola Tesla ni Srboje Leposlavljević da je Srbin, Tesla ima Hrvatsko ime i prezime
Jbg., kad se nema za fasadu može boja, jeftinije je.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Silvana Armenulić nije bila srpkinja....ne znam od kud ona tu na muralu... :O
@Bender Rodriguez Pa neka je, ali opet mi cudno nesto ovi izljevi multietnicnosti sa srpske strane...boze sta li im je? More bit sto je gradonacelnik Petrović....
@Bender Rodriguez bošnjačka propaganda? To na mene ne može djelovati. Normalnih? Nema tamo normalnog insana sve dok slavi Republiku Srpsku. Ipak mislim da su se zeznuli za Zlihu, ali nema veze. Fino je pjevala, zasluzila je.