Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojih ranijih godina je bilo ovako,kojih,iskreno ja se ne sjecam..Bilo je magle i smoga,a ovo gospodo nije nista od navedenoga..Klimatske promjene su jedna velika obmana cijelog covjecanstva,ali hajde ako zelis nesto da prode okrivi klimatske promjene i imas alibi da se svjesno truje sve sto hoda po zemlji i unutar nje,naivan smo narod to je nevjerovatno..Sta je potrebno da ljudi shvate i vide pravu sliku stvarnog stanja,do kada ce ta pasivnost i ignorancija svega sto nas se tice trajati...
laži, laži, laži me, ti me Lažeš najbolje... Svi na barikade!
Eno i u Banjaluci već tri dana Sunce prži kao da je proljeće, a ne zima stigla
Treba usvojiti tehnologiju od onog Kineza koji je napravio ciglu od prasine, mogli bismo postali najveci izvoznici cigli od prasine.
koje godine.....????
RUŠITE IVAN!
crknite kerovi
Pa zar resorni ministar iz Vlade KS, Čedomir Lukić jučer nije drugačije izjavio - Da je aerozagađenje na normalnom nivou, te da mnogi nisu kompetentni da donose zaključke. Da je kakve pravde u ovoj zemlji danas bi taj vječni kantonalni ministar ostavljao ključeve svoje kancelarije u kojoj je pustio korijene domaru zgrade. Ali nije, ovdje nema ni pravde ni odgovornosti.
vezano za naslov : Znaci, od 1. januara bice super cista zrak..cccc
Kako bi sprijecili zadrzavanje magle u sarajevskoj kotlini Kantonalna vlada i Zavod za urbanizam grada su odlucili da se odobri izgradnja jos 146 velikih zgrada na zelenim povrsinama u gradu .... VASA KANTONALNA VLADA
Da ta vlada nešto zna ne bi bila vlada kantona, bila bi vlada Federacije. Očekuješ previše, krupan je to zalogaj, sine, za njihova usta!
A kakve veze ima ta gradnja sa ovim smogom, objasni nam da znamo?