Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto žene zovu ku""""a,a muškarce ne?! "Bravu koju može da otvori svaki ključ je beskorisna,a ključ koji otvori svaku bravu je koristan." Naš dobri,stari Konfučije
Objasnio je lik davno neke stvari
Ako ti neko rekne suprotno lažov je . Samo u proljeće cvjeta trešnjin cvijet.
hhaahhhhah
Kina je srce Srbije😄😄😄
pametan potez, svaka sila traži od drugih da joj se uvlače u pakšu. Bošnjaci se uvlače Turcima, a Srbi evo Kinezima.
" kog uhvatiše, tog yebaše", čuvena Konfučijeva poslovica.
A institut čukundede vrača?
Trebali bi otvorit Institut Svetog porno glumca Kacavende
NAprijed Konfučije , tvoja nenadjebiva radna etika nam je baš neophodna. Aaaaaali, pazi se Konfučije da i tebe u Srpskoj ne krste ko Kusturicu i prevedu na PRAVOSLAVLJE ! Jer zrelo razmislivši, ako je Srbija do Tokija, morao je pravoslavac preći preko čitave Kine uzduž i poprijeko da zapiša i tu teritoriju ! I to ko zna kad i koliko puta !
Institut Azijske tautologije pored Evropskog racionalizma. I cudim se sto idemo u racku.
pa dobro sta sad njihovo je pravo da otvore taj konfuzni institut
jos malo pa ce dodikcad da bacaju kavonoz preko kuce da podmladku daju ime ćun-ćin-ću, jos ako im je kuca u hercegovini u kamenu ime im se nece moc ni izgovorit koliko ce tu da bude. :))
lao ce na aparatima
Ima to u Rajlovcu vec 20 godina. RS kasni.
Vlasi su od davnina veliki ljubitelji kineske mudrosti i sljedbenici konfučionizma.