Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odmah
Svima je dobro poznato da je Gras dobio kao donaciju vecinu autobusa i smece od trolebusa . A i to da su kupovali \"NOVE TRAMVAJE\" iz 1980-tih godina , da ne pominjem one šinobuse ... U jednom periodu kad su isjekli autobuse imali su toliko željeza da su mogli za te pare bar dva minibusa kupiti ! I sad odjednom posluju u minusu ... Stvarno sam zaprepašten !? A šta je ta ista vlada uradila po pitanju tužbi za pronevjere ? Lik dao ostavku , ili smjenjen ( Isto govno , drugo pakovanje) a nek se narod ... 1833 \" UPOSLENA\" , od njih dobar dio nije prešao kapiju po godinu dana .
GRAS U SMECE ! TAMO MU JE UVIJEK BILO MJESTO, SVOJIM NE RADOM JE DOKAZAO KOLIKO MU JE STALO DO GRADJANA ! CENTROTRANS NA VLAST !!! PREPUSTITE POSAO PRAVIM I OZBILJNIM LJUDIMA.
Irko sta ti znas o zivotu Gras je tu 125 godina i nema se tu sta raspravljati, vlada pokusava da unisti sve firme koje mogu biti od drzavnog znacaja jos samo da probamo unistiti elektroprivredu, bhtelecom i onda smo donji. Druga stvar Centrotrans je autoprevoznik i ne moze da vozi gradske linije jer nemaju autobuse, a i oni bi da voze vjecnica-dobrinja liniju pravac je.a.j.i ga najlakse je sta je sa vratnikom,sedrenikom i sve ostale linije u starom gradu gdje su uske ulice i sve. Usput sigurno si odnekud dosao i dohvatio se asfalta i onda javljas se da s.e.r.e.s po forumima a pojma nemas o gradu i historiji. PROBAJ SE EMANCIPOVATI
Ovi napaćenici misle da je firma sandžačka. Od 1800 uposlenika nema ni 200 sandžaklija. Sve Višegrad,Foča(njih najviše ima) Goražde,i ostala ruralna mjesta po IStočnoj Bosni.
NEKA CENTROTRANS VOZA PENZIONERE ZA 6KM TRI MJESECA. I NEKA VOZA STUDENTE ZA 100KM GODIŠNJE U ČITAVOM KANTONU SARAJEVO. ALI ZA TE STVARI NEKA NE TRAŽI SUBVENCIJE.
Otišo je svak ko Valja .....
Mah, njima kad bi evo ovog trena otpisao sve dugove, da nisu vise marke dužni, oni bi za mjesec dana opet bili u gubitku. Suvišno je o tome uopće diskutovati. Sad bi bagra sandzačka iz GRAS-a da poskupi ionako skupe karte sa 1,60 KM na 2,00 KM. Narod treba da otplaćuje njihov lopovluk i marifetluke. Šta je sa onim bivšim direktorom GRAS-a, sandžosom, što je metle plaćao po 1000 KM, i što je napravio sebi nekoliko vila sa bazenima. Neka prodaju to što je ukrao i namire štetu. To nema nigdje na svijetu, da dodje neki klipan iz druge države i krade tamošnje stanovništvo, samo u Bosni ima. Dodje sandžačko g*vno i ovdje pljačka i krade.
razhebati sve. hoce dobre plate da imaju, pa jos da kradu, i da im jos drzava placa za sve to. Pa za dvije karte se isplati i po ovim cijenama goriva sjesti u auto i odvesti se 5-6 km. jel im bolje da svi plate pola marke, ili da im 10% plati 1,5 marku? nek samo uporede broj studentskih karata prije i sada. nece biti da je manje studenata, sigurno je nesto drugo.
Naravno da ih treba ukinuti i dati CTS-u ili drugim da rade kako valja. Oni ne poštuju građane, ne poštuju signalizaciju na ulici, prednost, zaustavljaju se na stanicama gdje im je volja, totalna neljubaznost vozača... Pokažete mu mjesečnu, a on vas grubo pogleda kao da kaže \"Šta će mi to, budalo\". To je jedina firma koja uzima ujnaprijed novac za mjesečne, a isporučuju neredovnost. Zato bi trebali svi, od penzionera do učenika, otkazati im pretplate i tražiti od Vlade Kantona da ih rasformira. Bruka su od firme, a narod ispašta..
sta kaze Hilari Klinton na ovo? nema tu Srba i Hrvata da koce napredak...
Nek reva uhvati i kazni lopove.
kod mene vec mjesec dana idu busevi kad im je cejf,to znaci svakih 3-4 sata a redovno svi mjesecnu placamoi kao i vecina gradjana ,otkud im onda sav taj dug....samo kradu i kradu...treba ih definitivno ukinuti jednom za sva vremena.....
tako ti je mala moja kad ljubi bosanac ;) (u ovom slucaju kad ti drzava nema vladu)
aaaaaaaaa