Mišljenja bh. stručnjaka
0
Do kada strane sudije ostaju u BiH?
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta hoce ovi kriminalci, pa plavsicka se bavila politikom nije plackala. zato su gdju. profesoricu pustili ranije.
Moze li Gospodin Omer Ibrahimagić da provjeri ko pobi one ljude u Sijekovcu, Hrasnici, ( moze uzeti bus 27 ) ili zatvor u Tarcinu.Ko pobi one ljude u Bratuncu 1992 ( moze pogledati CNN reportazu ). Nije ni cudo kako pravosudje take i sudije i tuzioci.
najveci kriminal u sudu podrzava upravo VISOKO SUDSKO I TUZILACKO VIJECE BIH: POGLEDAJTE OVAJ KRIMINAL KOJI PODRZAVAJU: http://www.scribd.com/doc/21882590/Visoko-Sudbeno-i-Tuziteljsko-Vijece-BiH (OP.A. VSTV IMA 120 UPOSLENIKA SA PROSJECNOM PLATOM 2.500 KM
Ja našim sudijama ne vjerujem, svi su oni u talu sa mafijom zvanom politička elita BIH.