Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SA KAVIM HRVATIMA? MI TAKVIH NEMAMO U RS. A I MUNDŽOSE TREBA IZBACITI
pa i dostojevski bi vam pozavidio kako ste pjesnicki slikovito to opisali haj sad jednu o vasoj mami i meni
Bravo majstore, AJMO SOKCI & SMMRDE SVI U GLAS DOK SE NE SMRKNE... MOJA KARA KO VRATA OD ORMARA PUSILA JE RADO TVOJA BABA MARA, SAD VISE NE PUSI, NEG UNUKU SALJE DA SE TRADICIJA NASTAVLJA DALJE. NEGO STA TI TRAZIS OVDJE, KO JE TEBE ZOVNO, IDI MORE KUCI I POJEDI GOVNO! TI SE NEKA MJESAVINA NE ZNAS NI SAM STA SI TO TE IZGLEDA I TUSI ZATO IDI KUCI PA NAM GA POPUSI!
e nek si mu ga vikno,ugusi go.vno servsko
realista 15.11.2010. u 14:44 Ja sam Hrvat ,a Srbin u dusi, oj Bosnjace ti se sada pusi, nek te Turci hvataju za usi ! ! ! PJESMA ZA REALISTU: @realista, MOJA KARA KO VRATA OD ORMARA PUSILA JE RADO TVOJA BABA MARA, SAD VISE NE PUSI, NEG UNUKU SALJE DA SE TRADICIJA NASTAVLJA DALJE. NEGO STA TI TRAZIS OVDJE, KO JE TEBE ZOVNO, IDI MORE KUCI I POJEDI GOVNO! TI SE NEKA MJESAVINA NE ZNAS NI SAM STA SI TO TE IZGLEDA I TUSI ZATO IDI KUCI PA NAM GA POPUSI!
Šta je bilo? \"Monitor.ba\" propao, pa došao vamo klepati stihove?
Ja sam Hrvat ,a Srbin u dusi, oj Bosnjace ti se sada pusi, nek te Turci hvataju za usi ! ! !
nista nam mogli ništa kad je bilo papreno, sad možete samo cyberat, dohakat ćemo mi i jednim i drugim, samo polako. :)
Jeli to poezija karadz...pardon, doktora dapica?
HSP RH i HSP BiH su obe otisle u q_r_c jer su se pokazale kao potupno nekompetentne i korumpne stranke. Nisu zastupali narod u HR, a niti u BiH, sto su glasaci i te kako prepoznali. Sada se i jednim i drugima osipa clanstvo.
pa glupi bosanac i nije skuzio sto sam htio reci, fakat ste retardosi, ali svi vi od reda!!!
Sta se ono danas cuje, Vatikan nam porucuje; Srbe mazi,a Hrvate pazi, a Bosnjake kao muve gazi ! ! !
šta ćete vi
pa kako ste vi mislili taj treci entitet ostvariti. sta je sa hrvatima koji zive u rs-u, sta je sa nama ostalima hrvatima koji zele jedinstvenu bosnu i hercegovinu. pozdrav od katolika iz bihaca, ja sam se za ov drzavu borio protiv c-etnika, a vi hercegovci se gam-ad najveca.
U Hrvatskoj 25% Srba bilo, a sada ?