Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
maloumna sredina definitivno, nešto poput ilidže
haj ne seri
da nisi sa ilidže samire, po tvojim visokoumnim postovima sam siguran da si pristalica sda stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo su testni izbori, trebalo se ovome dati puno veceg znacaja, naravno uz puno vise kandidata. Samo dva kandidata, neko mora da je nesto muckao? Osim toga, zar moze biti izbora gdje su samo dva kandidata?
Jebote opcija za glasati i horora? Ili glasaj za SDA ili glasaj za SDP? Bilo bi jos veci horor da je bila opcija za "SBB"? Da se bilo koji nezavisni kandidirao, dobio bi ih sve i jednog.
Svaka vam cast, ovo je demokratsko biranje vlasti, a ne rusenje i paljenje drzave, da bi se doslo do fotelja kao SBB zlotvori, svaka cast za Banovice i ovo neka bude putokaz svima kako se demokratski izabiraju predstavnici
cuj ovog SDAovca
A sta je sa "Plenumom u Banovicima"? SDA i onaj Kukic ponovo preuzimaju gospodaranje gradom! Fuj!
Izbor između kuge i kolere.
treba napomenuti i da je stanovništvo oboljelo i to bez mogućnosti izlječenja
Da i da je tu jos Radoncic bio bi izbor kuga, kolera ili rak, pa biraj majstore.
Iscekujemo kao da su predsjednicki izbori. Do 19h glasace 80% biraca
Šta imate protiv Banovića -.- Ljudi ko ljudi
Pa sto nisu predlozili nezavisnog kandidata, jebale ih i SDA i SDP.
Zalosni komentari.
Moraju birati između dva zla.