Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DNZ izdao Bošnjake, Budimir izdao Hrvate! Štap nađe motku!
E sto se sad pred izbore svi slazu i obecavaju.Pa ko moze ovim prevarantima dati glas,ko moze podrzati jednog budmira koji je uradio takve pronevjere,koji je olicje zla i kriminala.U zatvor i on i njegove pristalice.
Budimir je sramota za bih. U svakoj normalnoj zemlji bi politicar odstupio nakon sto je bio u zatvoru radi korupcije, tako da ne skodi ugledu svoga naroda, a on i dalje nastavlja.
Dva izdajnika se sastala,jedan bošnjačkog a drugi hrvatskog roda!!!
Sta se covjek moze nadati od Budimira,od covjeka koji je napravio takve pronevjere da ce nam danas sutra dobro voditi drzavu,da treba neko podrzati ovakvog covjeka.Ma to je nemoguce.Ovog covjek treba poslati u hapsanu i sve one koji ga podrzavaju.
Samo naprijed biti ce 50 000 glasova! SPP pravi skupove i vece i masovnije od DF-a.. Aferim za MZ..
koliko ovi zajedno imaju članova 500?
e moj zivojine,sto si se spajo spajo si se, game over
Ne zna se koja je bolja od ve dvije stranke ... ima vecinu ova koalicija da uzme.
E ne mogu nikako da se odlucim koja je od ove 2 stranke jaca i snaznija,od koje vise ovisi buducnost ove zemlje,hahaha.
Joooooooooooooooooo dobrog paragvajskog kalendara za svjetski prvenstvo ljudi moji.
Našla rupa zakrpu...