Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajde ba jos dvije godine pa cemo opet lijepe price slusati na predizbornim sranjima, ono bar malo nade da cujesu onih par mjeseci.
Kenjas,ti i Radoncic necete nas spasavati pa kako god bilo....
svi bi da druge mjenjaju niko nece da krene od sebe
hahahahahahahaha nikada ništa od osne i Hercegovine, samo šuplja priča, bla bla bla, dakle nema ovdje ni zemlje ni života za običnog čovjeka, na žalost ove BH sirotinje. Za ovakvo stanje su se pobrinule vodeće stranke, tobožeradeći za dobrobit zemlje i naroda i opet hahahahahahaha sve nam je gore i teže, političari, stidite se.
ovaj viri radoncicu iz supka vidi mu se po frizuri
Reci to koaliciji, ooni donose "Kvalitetne Reforme" XD
Toliko kvalitetne da za svaki zakon koji donesu, pozdravi ih 20 000 ljudi ispred zgrade