Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CENTRALNA BANKA je trešnja !!!! Ko mi kaže da banka štampa novac odmah pada !!!! Gledaj Đonle mladog stručnjaka, gdje je dogurao. Ljudi školujte se koliko možete kad vidite gdje doguraju obični duduci.
Ma, da mi je samo znati gje je Željko iskopao onog zadnjeg, ministra za rad i ostalo, pa taj lik niti zna gdje je pošao, ni došao a ni gdje je. Za njega je Koko mladić -- nacugan doduše! Totalna olinjala drtina! Auuu Željko!
Evo i ja se povlacim, sin Krive Drine mi je poludio totalno !!! Kopira tatu i moje folove, pa nam je napravio jos jedan profil, a vec je imao i profil Neven, bog zna koliko jos profila, stvarno mi je zao covjeka, podvojena licnost. On kad napise komentar, udje u drugi profil i sam sebi lajkuje, a kasnije ponosan jer ustvari nema pojma ko mu je lajkao :) SINE SLOBODNO KORISTI KIRIVE DRINE, NECE TE TATA VISE ZEZATI
Ovo je zajednicka ujdurma CRVENIH KMERA ( SDP + df ). Ovo df, citaj kako je napisano. Mater bi zaje..li, samo vlasti da se dočepaju. Čuj, danas skontali da je manjak bošnjaka. Ko fol niste znali....smradovi
Đonlagiću iz DF-a u PFBIH, jel ti stvarno kontaš neko lud ili se voliš ti praviti ludim?! Kao DF neće da glasa za neustavnz vladu, a DF je svojim imenovanjima ministara i napravio ovu cijelu lakrdiju neustavnom! Vi ste zadnji imenovali ministre (SDA i HDZ uradili to prije vas) i trebali ste samo počitati Ustav i prema tome preložiti kandidate. Ali da se kladimo, da niste niti pročitali Ustav, niti ste vodili računa o tome. DF je stranka diletanata opasnih namjera.
Samo vi lupajte minuse, DF botovi, ali činjenice su činjenice. Da li ste zadnji predložili ministre? Da li ste znali ustavnu odredbu o nacionalnom ključu u VFBIH? To su fakti, a vi nastavite sa minusima.
pa sta sad,oni zadnji postavljali i treba da "rade" sa onim sto im ostane? Ti ili si glup ili si SDA...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jeste, a kada neki kmeče da su majorizirani sada neka se broje krvna zrnca. Mnogi su to tražili i davali atest ko je pravi Hrvat, Srbin ili Bošnjak
Za*** Aljosa nije osunecen ..sad javio Skaka
Ja neznam kako je ovaj tip profesor na ekonomiji.Pa on je polupismen,pravi ruto.