Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze i ovde da se uplati: http://www.gofundme.com/oblq2k
Moze se uplatiti na taj website.Ja poznam Majdinu mamu i licno sam pokretac te stranice.Ako treba nekih dodatnih podataka, javite mi se. Hvala!
Mozete li registrovati Pay-Pal racun za uplate?
Javicu Majdninoj mami da pokrene i PayPal. Hvala!
EVO BROJ RACUNA: MAJDA OSMANOVIC 09001381428
Duso draga... Sada trebamo pokazati svoju ljudsku velicinu
Pošto bih uplatio novac iz Njemačke moram znati ko je primalac novca i adresu? Može li mi neko od vas ili novinara dati više informacija? Žao mi je ali u Njemačkoj samo broj žiro računa nije dovoljan.
Na ovoj stranici mozete putem interneta uplatiti direktno sa vase tekuce ili kreditne kartice. Uplata je sigurna i provjerena, i brza. Hvala! http://www.gofundme.com/oblq2k
Mozel informacija o broju racuna za uplate iz BiH? Nisam sigurna jel isti kao i IBAN bez prva cetiri znaka, ekonomisti uputite me :) ?
EVO BROJ RACUNA: MAJDA OSMANOVIC 09001381428
Kakav je to broj racuna Vucko? 11 cifri? Hvala, al uplatila sam evo preko GoFound vec :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mogu samo da ti poželim sreću,drago dijete,to nije velika cifra nadam se da ćeš uspjeti sretno!!!))